IMA 53 GODINE I ZATEGNUTO LICE BEZ BORA: Sad je otkrila 4 trika koja joj pomažu da ostane lijepa

Praktična žena
IMA 53 GODINE I ZATEGNUTO LICE BEZ BORA: Sad je otkrila 4 trika koja joj pomažu da ostane lijepa
.

Svakodnevno viđamo fotografije svjetskih zvijezda koje u pedesetim izgledaju poput devojčica. Istina, većina njih se redovno podvrgava plastičnim operacijama i skupocjenim tretmanima za koje većina nas nema novca.

Postoje načini da u zrelim godinama izgledate mladoliko i to bez mnogo novca, a Bel Kanen, 53-godišnja majka iz Čelsija otkriva kako to njoj polazi za rukom.

Masaža stomaka

Kako starimo, masne naslage imaju tendenciju da se gomilaju u predelu stomaka. Metabolizam nam se usporava i zato nam je izuzetno teško da oslabimo. Osim redovnog vežbanja, stomak se može smanjiti i čestim masažama. Kružnim pokretima u smjeru kazaljke na satu utrljavajte neki od gelova koji pospješuju topljenje masnih naslaga (isti se koriste i za redukciju celulita). Tretman praktikujte dva puta dnevno i rezultati neće izostati.

Uvijek sređena frizura

Koliko god da su u trendu, sijede vlasi dodaju godine. Bel, inače frizerka po profesiji, strogo vodi računa da se redovno farba, a njena preporuka su svetliji tonovi. Tamna kosa dodaje godine, dok nas plava i stelosmeđa podmlađuju. Osim toga, veoma je bitno da uvijek imate sređenu frizuru, da ste isfenirani jer "urednost" čini da nas drugi doživljavaju mlađima nego što jesmo.

frizura-mlada-australka

Njega lica

Prvo i osnovno jeste redovan piling. Pilingom podstičemo cirkulaciju, koža izgleda zdravije i svježije. Podstiče se i proizvodanja kolagena koji ima zadatak da održava elastičnost naše kože, što znači smanjujemo pojavu bora.

Obaveznih 8 sati sna

Osam sati sna predstavljaju optimum koji nam je potreban da osvježimo organizam, podignemo energiju i sveukupno izgledamo svježije. Ne zovemo ga bez razloga "beauty sleep". Najbolje je otići u krevet prije ponoći, kao i da prostorija u kojoj spavate bude malo svježija, odnosno temperatura da bude niža. Spavanje u toploj prostoriji učiniće da izgledate podbulo.

spavanje-645x400

Ne propustite