ZORAN MARJANOVIĆ POSLAO ŠIFROVANU PORUKU: Svi su gledali šta to ima ispod oka, a onda se saznala JEZIVA ISTINA!

Aktuelno
ZORAN MARJANOVIĆ POSLAO ŠIFROVANU PORUKU: Svi su gledali šta to ima ispod oka, a onda se saznala JEZIVA ISTINA!
.

Zoran Marjanović pojavio se danas u Višem sudu gde je počelo suđenje zbog ubistva njegove supruge Jelene, sa novom tetovažom na potpuno neočekivanom mjestu i sa posebnom porukom.

Marjanović je na slepoočnici tik ispod desnog oka istetovirao krilo anđela a koje ima više značenja.

Ono predstavlja SLOBODU i POKRET! Ako imate krila, vas niko ne poseduje, vi ste ono što želite da budete i gdje to želite. Međutim neki smatraju da tetovaža krila asociraju i na osobu koju ste voljeli a koja je preminula, predstavljaju vašu vjeru, podsjećaju vas da umijete da se izborite sa svim strahovima i preprekama.

Ono simbolizuje nenadoknadiv gubitak drage osobe. Prema njegovim riječima on je ovu tetovažu uradio kada je izašao iz zatvora u kom je proveo nekoliko mjeseci kao glavnoosumnjičeni za ubistvo supruge.

1981579-1980687-whatsappimage20190911at11-57-18-edit-ls

Foto: Zorana Jevtić

Zoran je ranije iscrtao na desnoj strani vrata krug u kome su iscrtane linije zapravo predstavlja crtež zmajava. Red zmajeva, kako je ranije objasnio, simbolizuje pobjedu Svetog Đorđa nad aždajom, odnosno pobjedu dobra nad svim zlim.

Zoran Marjanović se danas izjasnio o svojoj krivici. Pjevačicin suprug u svojstvu okrivljenog našao se nakon što su tužilaštvo i policija prikupili dovoljno dokaza koji su im ukazali da postoji opravdana sumnja da je svirepo ubistvo supruge Jelene počinio upravo on, prenosi list "Kurir.rs".

Ne propustite