RADA MANOJLOVIĆ OTVORENO O MILICI PAVLOVIĆ: Uvrijedila je Milicu, a onda je ugledala suze! Na njih nije ostala ravnodušna!

Show
RADA MANOJLOVIĆ OTVORENO O MILICI PAVLOVIĆ:  Uvrijedila je Milicu, a onda je ugledala suze! Na njih nije ostala ravnodušna!
.

O sukobu Rade Manojlović i Milice Pavlović se nadugo i naširko pisalo prije nekoliko mjeseci, a starija kolegica je sada riješila konačno da ispriča cijelu istinu o ovom nesporazumu.

Do toga je došlo jer sam bila umorna i neispavana, a ja uostalom nisam to ni shvatila kao uvredu na njen račun – počela je priču Rada, da bi potom vratila priču na početak.

85690-rada-manojlovic-pinkove-zvezde-e1568226183339-750x386

– Stigla sam na “Zadrugoviziju”, gdje sam bila angažovana da budem jedan od članova žirija. Kasnila sam na snimanje, pa sam tako propustila ta tri minuta u kojima je Sanja Stankoviće pjevala Milicinu pjesmu “Baja Papaja”.

Meni su bukvalno, dok se stolica podizala, kačili bubicu i ostalo. Tada sam vidjela scenu i na njoj mede i balone, pa sam shvatila, iako je nisam čula kako pjeva, da se ona baš potrudila da to izgleda kao spot. Onda sam ugledala Sanju kako plače, a ja sam jako slaba na suze.

n6rk9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvwxpfn01eqv8vztc0zmeynjq1odvmngu1ztbjztzkngexmwu4m2q2odmuanbnkzmczqooaieaaq-683x1024

Šta je trebalo još ja da joj kažem da je bila katastrofa, pa da plače cijeli dan?! Tada sam shvatila da su je unakazili komentarima, pa sam ja htjela da je podržim, pa sam rekla: “Meni je ovo bilo kao original!”. Na kraju su svi povezali kako sam ja htjela da prozovem Milicu i ne znam ti ni ja šta – dodala je Manojlovićeva, piše pulsonline.rs.

Možda se ja nisam lijepo izrazila, ali nisam rekla ništa loše. Samo sam bila umorna. Čak nisam ni poslije preslušala kako je Sanja pjevala, ali ne vjerujem da je bilo baš toliko loše. Možda je trebalo da joj kažem da se vizuelno potrudila da liči na Milicu, ali da treba da poradi na pjevanju, ali ko se toga sjetio u onom trenutku? Vozila sam prebrzo da stignem na snimanje, popela se gore onako zajapurena i samo sam uletjela u studio i pohvalila je.

scrnli-9-11-2019-8-18-53-pm

Ali Milica se nije naljutila na mene. Odmah sam joj pisala jer nisam htjela da stvari ostanu nejasne. Rekla sam joj: “Nešto sam lupila, ali nisam htjela da te uvredim”, a ona mi je odmah rekla da sve razumije – zaključila je priču pjevačica.

Novi.ba/Express/Foto: Express

Ne propustite