MILIJANA OTKRILA PRAVU ISTINU, EVO ZAŠTO JOJ MAJKA I OTAC NISU BILI NA SVADBI: Poslala im pozivnice, pa doživjela VELIKI ŠOK!

Show
MILIJANA OTKRILA PRAVU ISTINU, EVO ZAŠTO JOJ MAJKA I OTAC NISU BILI NA SVADBI: Poslala im pozivnice, pa doživjela VELIKI ŠOK!
.

Milijana Bogdanović i Milojko Božić 7. septembra stali su na ludi kamen. Svadbenom veselju prisustvovalo je i nekoliko njihovih bivših cimera iz vile "Parova", ali njeni roditelji nisu se pojavili.

Kako novopečena gospođa Božić ističe - oni su imali pravo da dođu ili ne dođu, ali je onda priznala da su joj, naravno, nedostajali.

milijana-ras

foto: RAS Srbija

"Nije to tuga... Šta su mi rekli? Mama mi je čestitala, sa tatom se nisam čula. Ne znam stvarno zašto nisu došli. Zato što je to njihovo pravo da dođu i da ne dođu! Njima sam poslala pozivnicu najnormalnije. Na pozivnici nije pisalo da moraju da dođu. Tako da... Pa, podrazumijevaju se mnoge stvari. Naravno da su mi nedostajali na svadbi", objasnila je ona pa napomenula da sve sve vrijeme veselila i da nije uopšte plakala kao što se pisalo, niti da je pokušala da digne ruku na sebe.

1981525-aps-ls

foto: Printscreen

"Ma, kakvi, molim vas", odmahnula je ona rukom i istakla da jedino što se promijenilo otkako je izgovorila sudbonosno "da" je to što sada nosi i burmu. 

Selo Pilatovići kod Požege ovakvu svadbu, inače, još nije vidjelo! Trubači su bili kićeni dvohiljadarkama, mladenci su zajedno dočekivali goste, a bogata trpeza bilo je jedino što je uspijevalo da zadrži narod od đuskanja. 

1981527-miljana-ff

foto: Printscreen

Izvor: Kurir.rs

Ne propustite