RAZBJESNILA CIJELI SVIJET, PRODALA TEK ROĐENE BLIZANCE I KUPILA MOBILNI: A tek da čujete šta je uradio OTAC BEBA, past će vam mrak na oči!

Aktuelno
RAZBJESNILA CIJELI SVIJET, PRODALA TEK ROĐENE BLIZANCE I KUPILA MOBILNI: A tek da čujete šta je uradio OTAC BEBA, past će vam mrak na oči!
.

Izreka "krv nije voda" ovoj ženi ne znači baš ništa. Novac joj je važniji od svega, pa i od rođene djece, prenosi magazin "Žena.rs".

Jedna novopečena mama iz Kine svoje novorođene blizance je prodala za 7.400 funti (oko 8.300 eura) kako bi otplatila dugove s kreditnih kartica i kupila sebi novi mobilni. 

Dječake mlađe od dvije sedmice prodala je u dvije različite porodice koje žive 700 kilometara dalje od njenog rodnog grada, prenosi britanski "Dejli mejl". 

Ženu i njenog partnera je uhapsila policija, porodicama koje su kupile djecu prijeti 10 godina zatvora, a bebe su predane na starateljstvo babi i djedu. 

Policija je otkrila da je žena koja se preziva Ma blizance rodila prošlog septembra, a kako su bili rođeni prevremeno, smješteni su u inkubator. Njen partner, prezimena Vu, nije se pojavio u bolnici pa je Ma odlučila da djecu proda strancima.

Kineski mediji prenose da je rekla da je to uradila jer je "bez novca i u velikim dugovima", a da njena porodica nije htjela da joj pomogne jer ne odobravaju što je zatrudnila prije braka.

Vu se navodno javio tek kad je saznao da je prodala djecu kako bi zatražio svoj dio zarade i time otplatio kockarske dugove.

Ne propustite