DUBOK DEKOLTE OTKRIO BUJNO POPRSJE, KIPILO NA SVE STRANE: Momak joj se crvenio od stida, POGLEDAJTE DONJI DIO SLIKE!

Moda i ljepota
DUBOK DEKOLTE OTKRIO BUJNO POPRSJE, KIPILO NA SVE STRANE: Momak joj se crvenio od stida, POGLEDAJTE DONJI DIO SLIKE!
.

U nedelju se završio 76. po redu Venecija film festival, a ove godine je ova najprestižnija evropska manifestacija tog tipa ukazala na nove trendove i struju koja počinje da preovladava na šoubiznis sceni, a koja je sve naklonjenija modelima, blogerima i influenserima.

Tako su primera radi u Veneciji izostala velika, zvučna imena iz svijeta glume, a i oni koji su bili tu nisu se potrudili da naprave bilo kakav spektakl, što su brojne influenserke spretno iskoristile i uspjele da preusmjere fokus na sebe, prije svega hrabrim modnim iskoracima.

Veče zatvaranja festivala obilježila je i pojava lepe Violete Mangarinan, Instagram influenserke, kojoj je ovaj crveni tepih definitivno predstavljao odskočnu dasku za dalje.

festival

foto: Profimedia

Naime, ona je svoj trenutak slave pribavila smjelim izdanjem, pojavivši se u bijeloj haljini sa dubokim šlicem, ali i opasno dubokim dekolteom koji je na vrlo zavodljiv način istakao njeno bujno poprsje.

Ova zanosna Špankinja je izazovnu kreaciju upotpunila jednostavnim sandalama sa kaišićima, a okupljeni nisu ostali imuni ni na čari njenog lijepog lice i njegovane, dugačke kose.

ee

foto: Profimedia

No, uprkos tome što široj javnosti nije bila poznata do sada, Violeta je na društvenim mrežama i te kako zapažena - na Instagramu je prati više od milion ljudi, iako je na njemu aktivna tek godinu i po dana.

Njoj je u Veneciji društvo pravio dečko Fabio Koljorikio, koji se pak opredijlio za klasično odjelo uz leptir mašnu.

festival1

foto: Profimedia

Inače, ova blogerka se proslavila u projektu "Una vida de mierda'', koji govori o jutjuberu El Cejasu i prati njegovu karijeru od trenutka kad je objavio svoj prvi videozapis.

Učestvovala je i u španskoj verziji rijalitija "Survivor", a danas zarađuje od društvenih mreža, gde svakodnevno kači atraktivne fotografije.

Ne propustite