ZORAN MARJANOVIĆ POKAZAO TETOVAŽU NA VRATU POSVEĆENU UBIJENOJ JELENI: Kad čujete šta ona predstavlja NEĆE VAM BIT DOBRO!

Aktuelno
ZORAN MARJANOVIĆ POKAZAO TETOVAŽU NA VRATU POSVEĆENU UBIJENOJ JELENI: Kad čujete šta ona predstavlja NEĆE VAM BIT DOBRO!
.

Zoran Marjanović pojavio se danas u Višem sudu gde je održano pripremno ročište pred suđenje. On se izjasnio o krivici povodom optužbe da je ubio svoju suprugu Jelenu Marjanović, 2. aprila 2016. godine.

Marjanović je na ročište stigao pre zakazanog termina, u pratnji svog advokata, a prilikom izlaska iz kola sa zatamljenim staklima svima je za oko zapala tetovaža na vratu koja se dosta ističe, posebno jer odudara od bijele košulje. Nikome nije bilo jasno šta je tačno na tetovaži, osim da je u obliku kruga unutar kojeg se nalazi nekoliko šara, prenosi "Telegraf.rs".

Već je poznato da Marjanović ima brojne crteže po tijelu, a svi su se danas pitali šta znači konkretno ova koju je danas istakao. Kako je svojevremeno otkrio medijima, svaka tetovaža ima posebno značenje, a jednu od njih posvetio je svojoj pokojnoj supruzi.

zoran-nikola-tomic

foto: Nikola Tomić

Govoreći upravo o ovoj tetovaži na vratu, objasnio je da je riječ o crtežu zmajeva. Red zmajeva simbolizuje pobjedu Svetog Đorđa nad aždajom, odnosno nad svim zlom.

Kada je riječ o ostalim tetovažama, anđeosko krilo ispod oka posvećeno je Jeleni i predstavlja gubitak voljene osobe i neprolaznu tugu za njom.

Takođe, Zoran na lijevom ramenu ima srpskog viteza koji životom brani pravoslavlje i neprijateljske strele koje ga promašuju, a na desnom ramenu ima srpski grb. Ispod njega je istetovirao i škorpiona, koji oslikava rečenicu: "Ne diramo te - ne diraj nas", dok se na vrhu ruke nalazi taktička snajperska kočnica optičkog nišana.

Ne propustite