UŽIVILA SE U ULOGU: MILJANA pričala sa ženskim ROBOTOM i rekla joj HIT STVARI! Onda je odlučila da joj nešto OTPJEVA i svi su POPADALI OD SMIJEHA! URNEBESNO

Show
UŽIVILA SE U ULOGU: MILJANA pričala sa ženskim ROBOTOM i rekla joj  HIT STVARI! Onda je  odlučila da joj nešto OTPJEVA i svi su POPADALI OD SMIJEHA!  URNEBESNO
.

Drvo mudrosti je tokom današnjeg popodneva pozvalo Miljanu Kulić kako bi je obavijestilo da je neko čeka u novom dijelu Bijele kuće i to sa skuhanom kafom.

Iako Kulićeva u prvi mah nije željela da ode na ovu lokaciju, pomislivši da bi to mogao biti Lazar Čolić Zola, Drvo ju je obavijestilo da je u pitanju ženska osoba. 

-Neću da idem, nisam spremna. Žensko, nije Zola, je l' tako? - upitala je Miljana Drvo.

Miljana se sva uzbuđena uputila ka novom dijelu, a tamo ju je sačekao robot Leposava koju je Kulićeva prethodnih dana imala želju da upozna. 

miljana-1

Foto: Printscreen

-Zdravo Miljana, željela sam da te upoznam, skuvala sam ti kafu. Sjedi i uživaj. Kako si Miljana? - upitala je Leposava Kulićevu.

-Uplašila sam se kada sam te vidjela. Lijepa si, ali si neobična - pričala je Miljana, a onda je počela da je zagleda, a potom joj ispričala sve o sebi. 

miljana-2

Foto: Printscreen

-Ja sam Miljana Kulić, imam 26 godina, imam sina Željka koji je 27. jula napunio godinu dana. Ja sam rođena 1993. godine u Nišu u 17:50 časova. U jednom rijalitiju sam se zaljubila i iz te ljubavi sam dobila sina Željka, nikada nije pozvao da pita za njega. Bio je u Nišu na kilometar od nas, ali nas nije posjetio. Borac sam za pravdu, uvijek praštam, ali nikad ne zaboravljam. 

-Mnogo ti lijepo stoji ta haljina, imaš tanak struk, da si malo niža bila bi super. Ti si kao i ja malo čudna - udjeljivala je komplimente Miljana Leposavi. 

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Novi.ba/Pink

Ne propustite