SAMO DVA DANA PRIJE SMRTI GRU JE SINU DAO OBEĆANJE: Suze na komemoraciji, sve je učinio da ga ispuni, nije spavao

Aktuelno
SAMO DVA DANA PRIJE SMRTI GRU JE SINU DAO OBEĆANJE: Suze na komemoraciji, sve je učinio da ga ispuni, nije spavao
.

Reper Dalibor Andonov Gru tragično je poginuo u ponedjeljak tokom vožnje kajta u Zemunu, a u Domu omladine Beograda danas je održana komemoracija povodom njegove smrti.

Govor je pred porodicom, prijateljima, kolegama i poštovaocima pokojnog muzičara, držao i di-džej Valja Ulepić Oneya koji je sa Andonovim bio na nastupu samo dva dana prije tragedije.

gru1

Foto: Ras Srbija

On je opisao posljednje trenutke koje su njih dvojica proveli zajedno na turneji u Beču i otkrio je koliko se pokojni reper tri dana pijre smrti trudio da ispuni obećanje koje je dao sinu.

- Sjedili smo jedan pored drugog u avionu iako nije bilo predviđeno. Nizali smo razne teme, o sezoni u Budvi, problemima sa kolima, o tome kako oka nije sklopio jer je prethodne večeri rešavao neki bag u novom telefonu. Rekao je kako je sinu obećao da će dobiti novi telefon, nije želio da ga razočara. Kazao mi je: "Sebi sam kupio novi telefon da se počastim, mnogo radim, sve zavisi od mene!" Dotakli smo se priče i o lošim ljudima, pitao sam ga kako to podnosi, kako preživljava. Rekao mi je: "Samo ih presretnem i otjeram u tri lijepe!" Stigli smo u Beč i otišli smo pravo u klub, poslije toga na večeru, pa pravo u hotel. Nastup smo rutinski odradili. Subota, dan je bio jako kišan, tmuran i hladan. Bez želje da radimo bilo šta, sjeli smo da gledamo košarku u hotelu. Poslije smo išli na ručak gde smo pričali o porodici i koliko mu je bitno da što više bude kod kuće - da bude s djecom, da bude otac. Radovao se i odlasku sa suprugom Danicom u Grčku - ispričao je Gruov kolega i prijatelj Oneya.

(Srbija Danas)

Ne propustite