DANAS POČINJE SUĐENJE ZORANU MARJANOVIĆU: Kad su mu postavili pitanje, REKAO JE NEŠTO ZBOG ČEGA SU SVI ZANIJEMILI!

Aktuelno
DANAS POČINJE SUĐENJE ZORANU MARJANOVIĆU: Kad su mu postavili pitanje, REKAO JE NEŠTO ZBOG ČEGA SU SVI ZANIJEMILI!
.

U Višem sudu u Beogradu danas bi trebalo da se održi pripremno ročište pred početak suđenja Zoranu Marjanoviću (41) povodom optužbi da je ubio suprugu Jelenu 2. aprila 2016. godine u Borči.

marjanovic

Ročište je zatvoreno za javnost, a na njemu će sud utvrđivati koji će se dokazi tužilaštva i odbrane izvoditi tokom suđenja, dok će se Zoran kratko izjasniti o krivici. On je rekao da je spreman za suđenje.

- Apsolutno sam spreman za to dugoiščekivano suđenje jer na tom mjestu moji branioci i ja branimo istinu. A gdje se istina brani nema mesta za strah! Ako treba, u toj istoj borbi ušao bih u ognjenu peć. Posebno mi je drago što će javnost biti upućena u sve detalje vezane za ovaj slučaj i samim tim će formirati pravu sliku o nametanju lažne krivice i progonu moje porodice i mene. A ko nevine goni, taj zločince štiti. Što se samog ishoda tiče, biće onako kako bog zapovjeda - rekao je Zoran. 

1787679-auto-aleksandar-jovanovic-cile-marina-lopicic-privatna-arhiva-zoran-marjanovic-jelena-marjanovic-ls

Podsjetimo, Jelena Krsmanović Marjanović je nestala 2. aprila 2016. na nasipu u Borči, na koji je otišla sa suprugom Zoranom i ćerkom Janom (8). U jednom trenutku ona se odvojila i otišla da džogira. Nakon toga niko je više nije video živu. Zoran je istog dana prijavio nestanak, a njeno unakaženo tijelo pronađeno je narednog dana u kanalu na nasipu.

Marjanović se tereti za teško ubistvo, za koje mu prijeti do 40 godina zatvora. Prema optužnici, on je ostavio Janu samu na nasipu, presreo Jelenu i zadao joj osam brutalnih udaraca u glavu. Koristio je dva oružja - oštar predmet, ali i metalnu šipku. Kao prvi napad označen je ubod u donji dio glave oštrim predmetom.

jelana-marjanovic-foto-privatna-arhiva-4-1000x0

Takav trag je uočen i na kapuljači Jelenine trenerke, pa se pretpostavlja da je ona trčala sa kapuljačom na glavi kada ju je ubica sustigao. Iako je dvaput vraćana na dopunu, optužnica ne otkriva motiv ubistva, odnosno zašto je počinjen svirep zločin, a nikada nije pronađen ni ključni dokaz - oružje kojim je pjevačica ubijena.

 (Srpski telegraf)

Ne propustite