OSVETILA SE! Koleginica pokušala Radi da preotme Harisa! Manojlovićeva poludjela od bijesa, pa joj napravila NEVIĐEN SKANDAL?!

Kiosk
OSVETILA SE! Koleginica pokušala Radi da preotme Harisa! Manojlovićeva poludjela od bijesa, pa joj napravila NEVIĐEN SKANDAL?!
.

Niko to nije očekivao.

Čini se da je ljubav između Rade Manojlović i Harisa Berkovića sve jača i da opstaje uprkos brojnim govorkanjima koja ih prate, a sada je pjevačica otkrila da su neke od tih spekulacija bile i tačne.

rada3

Naime, riječ je o koleginici koja je pokušala da joj preotme dečka.

- Znam da su neke koleginice sigurno ljubomorne na našu ljubav. Ne mogu sad ništa da otkrivam, ali bilo je nasrtaja raznoraznih - ispričala je uz osmeh Rada za Glamur.

haris-i-rada

- Kad je nešto zauzeto, odnosno zabranjeno, onda je to i slatko, tj. obratiš pažnju na to. To je u ljudskoj prirodi. Žene tako razmišljaju, u smislu: "Čim je njoj dobar, mora da je zaista dobar!". Bilo je tu flerta sa Harisom od strane nekoliko koleginica, pa i nekih pokušaja. Ne znam da li toga ima i dalje - dodala je Manojlovićeva.

rada-foto-rahko01-alo-rajko-ristic-1000x0

- Znam tačno o kojim koleginicama se radi. Sada nikako ne reagujem na to. Na početku, kada se to dešavalo, sam bila neiskusna, pa sam ja tu nešto pričala, možda sam neku i imenovala, ne sjećam se. Poslije sam postala mudrija i to mi je postalo simpatično. Nisam ljuta jer znam sa kim sam u vezi. I on isto zna sa kim je, a gde će da nađe bolju od mene?! Uredno se javljam tim koleginicama najsrdačnije - zaključila je uz osmjeh priču pjevačica.

rada-i-haris3
Izvor: alo.rs

Ne propustite