ŽENI U UHU IZRASLE GLJIVE NALIK NA PEČURKE! Otišla je kod ljekara koji se SABLAZNIO kad je vidio ovo, a objašnjnje za sve je PREČUDNO (VIDEO)

Čudne priče
ŽENI U UHU IZRASLE GLJIVE NALIK NA PEČURKE! Otišla je kod ljekara koji se SABLAZNIO kad je vidio ovo, a objašnjnje za sve je PREČUDNO (VIDEO)
.

Žena je otišla kod doktora u provinciju Dien Bien, Vijetnam, kada su uši počele da je svrbe i bole. Doktorka je koristila endoskop za pregled njenog ušnog kanala. Ovo je otkrilo desetine crnih izraslina, nalik gljivama, koje su brzo uklonjene.

uho

Ljekar vjeruje da je gljivična infekcija žene pokrenuta invazijom "loših" bakterija. Loše bakterije smanjuju broj "dobrih" u spoljašnjem uhu osobe.

uho

Dobre bakterije pomažu u borbi protiv gljivica, sa kojima ljudi svakodnevno dolaze u kontakt i obično ne uzrokuju problem. David Bovdler - specijalista za uši, nos i grlo iz londonske bolnice Bridž - ranije je za britanske medije rekao da je rast "gljiva" u ušnom kanalu "klasična infekcija uha, koja samo priguši sluh".

uho5

Gljivična infekcija često se javlja kada lekari pokušavaju da leče bakterijsku infekciju oralnim lekovima, a ne kapima za uši, rekao je doktor Bovdler. Oralni lekovi ne dovode lek u uho jednako efikasno kao kapi. Bakterijska infekcija se, prema tome, ne leči, što može da dozvoli da se okupi sekundarna gljivična infekcija. Direktne kapi i mikrosukcija, mali vakuum za uklanjanje otpadaka iz ušnog kanala, obično uklanjaju infekcije uha, dodao je doktor Bovlder.

uho4

Gljivične infekcije uha, medicinski poznate kao otomikoza, variraju u težini. Simptomi mogu da uključuju slab sluh, kao i pražnjenje, crvenilo ili bol. Do infekcije može doći ako neko nema dovoljno ušnog voska, što je način na koji telo štiti ušni kanal. One su češće u vlažnim ili tropskim zemljama zbog toga što gljive brže rastu u toplim uslovima.


Izvor: kurir.rs

Ne propustite