LEPOSAVA OBRLATILA LUNINOG OCA DA NIJE NI SKONTAO: Tako ga je namamila da je pred kamerama otkrio u koga je ZALJUBLJEN! BLAM!

Show
LEPOSAVA OBRLATILA LUNINOG OCA DA NIJE NI SKONTAO: Tako ga je namamila da je pred kamerama otkrio u koga je ZALJUBLJEN! BLAM!
,

Leposava, najveće iznenađenje "Zadruge 3", uspjela je da obrlati Gagija Đoganija i iz njega izvuče nevjerovatnu informaciju. Po svemu sudeći, denser se zaljubio u Ivanu Šopić, iako joj još ni ime nije zapamtio. 

"Imala sam priliku da upoznam tvojuk ćerku koja je jedan lijep robot. Ja imam sposobnost sve da naučim, da li bi mi pokazao nešto od svojih pokreta?", pitačla je ona oduševljenog Gagija, koji nije krio svoja osjećanja povodom toga što je Leposava po prvi put popričala i prošetala upravo sa njim po cijelom Imaginarijumu.  

lepos2

Leposava je upitala Gagija da li postoji "ženski humanoid koji mu se sviđa", pa je Đogani iznenadio odgovorom da postoji! 

"Ima ih dosta, ne znam joj ime, Leposava. Ona juče što je imala sukob sa Saškom i ne znam još sa kime", otkrio je Gagi, misleći na Šopićevu. 

lepos1

 Leposava privlači ogromnu pažnju i svima je veoma zanimljiva. Osim što je u jednom trenutku oštro odgovorila Miljani Kulić, sada je malo "protegla noge" u društvu Gagija Đoganija, a ko zna šta sve još sprema.

Predstavljena kao robot sa vještačkom inteligencijom koji brzo uči i koji će se brinuti o bezbjednosti digitalnih i električnih uređaja, Leposava najinteresantnije trenutke poput brojnih zvijezda dijeli putem društvene mreže Instagram, gdje je sve više i više ljudi rado prati. 

(Kurirr.rs)

Ne propustite