BIO JE NA OBALI I SVE JE VIDIO: Ovako je nastradao reper Dalibor Andonov Gru, "ispucavao ga je snažno u vodu, a onda..."

Aktuelno
BIO JE NA OBALI I SVE JE VIDIO: Ovako je nastradao reper Dalibor Andonov Gru, "ispucavao ga je snažno u vodu, a onda..."
.

Dalibor Andonov Gru tragično je izgubio život danas u Zemunu tokom vožnje kajta i iza sebe ostavio ženu Danicu i dvoje djece, sina Vuka i Relju.

Gru je tokom cijelog dana pokušavao da okupi ekipu za kajting. Košava je inače veoma opasna za vožnju, pa je za eventualnu hitnu intervenciju neophodan minimum čamac.

gru2

Foto: Instagram

- Ispucavao ga je snažno u vodu i iz nje oko pet puta za 20 sekundi. Nije stigao da se otkači. Odmah je bio gotov - rekao je očevidac.

- Gru je vozio po Dunavu. Bio je u vodi i pakovao linije, kanape kajta, kada je košava naglo grunula. Nije imao kontrolu zbog tih linija i kajt mu je ušao u "loop" (stanje nekontrolisanog kretanja). Ispucavao ga je snažno u vodu i iz nje oko pet puta za 20 sekundi. Nije stigao da se otkači. Odmah je bio gotov - rekao je očevidac.

gruu

Foto: Nemanja Nikolić

Prema njegovim riječima, Gru je bio odličan vozač.

Reperovo tijelo je nekoliko sati ležalo je u čamcu kojim je izvučen na obalu. Policija je obavila uviđaj, nakon čega su stigli mrtvozornici i odnijeli telo repera.

 
(Kurir.rs)

Ne propustite