KIJA JE VIDJELA GRUA PRIJE NEKOLIKO SEDMICA, sad se kaje i plače što je OVO URADILA KAD JE PROŠLA PORED NJEGA: Slomljena je (FOTO)

Aktuelno
KIJA JE VIDJELA GRUA PRIJE NEKOLIKO SEDMICA, sad se kaje i plače što je OVO URADILA KAD JE PROŠLA PORED NJEGA: Slomljena je (FOTO)
.

Vijest da je poginuo poznati reper Dalibor Andonov Gru, potresla je je cijeli region.

Od Dalibora se oprostila i pobjednica "Zadruge 1", Kristina Kija Kockar, koju je ova vijest očigledno jako pogodila.

kija1

- Moj veliki prijatelj, pravi prijatelj više od 10 godina. Koliko smo vremena proveli i tajni čuvali, smijali se onom ludom Buzi i pratili Stamenkovića na voz za neku nedođiju u pola noći. Pjevali onu tvoju ludu pjesmu o Božiću. Šta sve stane u 10 godina. A vidjela sam te nasmijanog prije samo par nedjelja i što nisam ostala duže, nego sam žurila?! Moje srce je slomljeno, saučešće tvojoj porodici - napisala je Kija, a potom okačila zajedničku fotografiju i dodala:

- Naša posljednja slika! Brate moj! Nemam riječi da opišem - dopisala je Kristina.

kija3

Od Grua se oprostila i voditeljka Dušica Jakovljević, jako emotivnim tekstom.

- Prije nekoliko dana učitala mi se plejlista na "Jutjubu" sa tvojim pjesmama i kačila sam ih na stori. Odgovorio si da je to neka bezveze muzika jer se sve razumije, pa smo se slozili da je došlo neko čudno vrijeme... Ko je mogao da pretpostavi da će ovo čudno vrijeme donijeti ovakve vijesti? Ovo nije tuga do neba, vidiš da se nebo otvorilo... Ovo je tuga veća od kraja... Do beskraja... - napisala je Dušica, koja je podijelila reperovu fotografiju.

Ne propustite