UDARNA VIJEST IZ HAGA! Šešelj saopštio tužne vijesti o Karadžiću! JAVNOST U ŠOKU!

Aktuelno
UDARNA VIJEST IZ HAGA! Šešelj saopštio tužne vijesti o Karadžiću! JAVNOST U ŠOKU!
.

 Bivši predsjednik Republike Srpske Radovan Karadžić osuđen je u martu pred Žalbenim većem Međunarodnog rezidualnog mehanizma za kaznene sudove (MRMKS) na doživotnu kaznu zatvora

karadzic

Njegov advokat Goran Petronijević izjavio je nakon presude da će on još neko vrijeme ostati u Hagu, a  zatim će se ustanoviti zemlja u kojoj će služiti kaznu

Od tada novih informacija o zemlji odsluženja nema, a nije poznato ni kakvo je Karadžićevo zdravstveno stanje

Međutim, lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj raspolaže određenim informacijama, koje je eksluzivno otkrio za Alo.rs.

- Ratko Mladić je teško bolestan, a i Karadžiću je zdravlje dosta poremećeno. Mislim da ima ozbiljnih zdravstvenih problema, ali ne znam konkretno njegovu dijagnozu - rekao je Šešelj za Alo.rs.

vojislav-seselj

Šešelj kaže da generalno u Hagu niko ne ostaje zdrav poslIJe nekoliko godina, ali njegovo zdravlje je srećom nenarušeno.

Lider radikala ističe da je i dalje u punoj snazi, mozak mu radi "ko švajcarski sat", a razlog tome je zdrav način života kakvog se godinama pridržava.

radovan-hag

- Ne pijem, ne pušim, jedem mnogo voća i povrća. Problem sa ljudima koji su štrajkovali glađu jeste što se oni instiktivno poslije toga ugoje, a ja sam imao tri ozbiljna štrajka glađu u životu. Onda organizam na minimum svodi potrošnju kalorija, a stalno teži da pravi zalihe. Međutim, meni je zdravlje odlično, a boljku koju su mi našli u Hagu sam savladao - rekao je Šešelj za ALO.RS.
 

Ne propustite