Parcijalnom masažom možete smanjiti bol, rasteretiti mišićno tkivo ali i poboljšati svoje raspoloženje!

Kiosk
Parcijalnom masažom možete smanjiti bol, rasteretiti mišićno tkivo ali i poboljšati svoje raspoloženje!
-

Parcijalna masaža tijela je lokalizirana masaža pri kojoj maser ciljano radi na određenom dijelu tijela. Tretman parcijalne masaže je intenzivniji od klasične masaže cijelog tijela, jer je maser fokusiran na samo jedan dio tijela.

2

Cilj parcijalne masaže jeste opuštanje ili oslobađanje određenog dijela tijela od stresa i napetosti. Kada se fokus sa cijelog tijela prebaci tačno na određene zone, u relativno kratkom vremenu se mogu postići odlični rezultati. Masažom pojedinih područja postiže se bolja prokrvljivost, oslobađa se napetosti i rješava bolova onaj dio tijela na kojem se radi.

3

Višesatno sjedenje na radnom mjesto, pred računarom ili pri obavljanju drugih poslova dovodi do zamaranja leđne i vratne muskulature i lošeg držanja tijela, a kao posljedica se javlja hroničan bol u predjelima vrata i leđa. Parcijalnom masažom možete smanjiti bol, rasteretiti mišićno tkivo ali i poboljšati svoje raspoloženje.

4

 

Platite samo 10 KM umjesto 25KM parcijalnu masažu u trajanju od 30 minuta!

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Ne propustite