OGLASILA SE ZAKONITA ŽENA VJERENIKA ANDREANE ČEKIĆ: Muž joj vjerio pjevačicu, A SADA JE ONA POSLALA PORUKU ZA NJEGA (FOTO)

Show
OGLASILA SE ZAKONITA ŽENA VJERENIKA ANDREANE ČEKIĆ: Muž joj vjerio pjevačicu, A SADA JE ONA POSLALA PORUKU ZA NJEGA (FOTO)
.

Adreanu Čekić vjerio je dečko Marko Milošević koji je i dalje u zakonitom braku sa Marinom Milošević sa kojom ima dijete. Naime, on je izvadio prsten na proslavi rođendan svoje drage, a ona mu je uz suze radosnice rekla "da".

andreana4

Supruga, sada već vjerenika Čekićeve, poželjela im je sve najbolje.

cekic3

"Želim im sve najbolje. Marko i ja nismo u kontatku. On nije u kontaktu ni sa mnom, ni sa djetetom. Nikakav kontakt nemamo. Mi ne pričamo od onog dana od kada je on otišao od nas i ostavio dijete. On dijete nije vidio tačno tri mjeseca! Nije zvao da pita kako mu je dijete, gdje mu je dijete... Nije poželio djetetu ni sretan polazak u školu, niti zna da li mu dijete ide u školu", rekla je u jednom dahu Marina.

jedann

"On ima moj broj telefona na koji može uvijek da se javi. Ja njemu nisam ništa uradila, uradio je on meni. Ja nemam razlog da mu se javim. Samo želim da se hitno razvedem, jer ne želim da živim u bigamiji, poligamiji ili kako se već to vodi... A njima želim svu sreću ovog sveta i da što prije postanu roditelji i vide kako je imati djecu", rekla je još zakonita supruga.

jedan2

Ne propustite