Ovaj snimak s vjenčanja obilazi planetu: Mlada je prišla mladoženji i uslijedila je NAJGNJUSNIJA rečenica zbog koje je PUKLA BRUKA

Kiosk
Ovaj snimak s vjenčanja obilazi planetu: Mlada je prišla mladoženji i uslijedila je NAJGNJUSNIJA rečenica zbog koje je PUKLA BRUKA
.

Ovaj snimak s vjenčanja obilazi planetu. U odsudnom trenutku mlada je šapnula vrlo intimnu stvar mladoženji. Nažalost, nije znala da je mladoženja ozvučen i - pukla je bruka.

Snimak s vjenčanja iz Severne Karoline postao je potpuni viralni hit. Sve počinje kao standardni snimak s vjenčanja: mlada prilazi mladoženji, on je gleda zaljubljeno i šapuće kako prelijepo izgleda.

Ona se graciozno primiče njegovom uhu i senzualno kreće da šapuće: "Prije nego što sam krenula do oltara, obavila sam veliku nuždu. I to baš veliku".

voepvnsv-rvp6bal

foto: Twitter

- Šta nije u redu s tobom? - zapanjio se mladoženja, a onda joj otkrio da nosi mikrofon.

- Zašto nosiš mikrofon?

- Zbog ovakvih trenutaka. Samo da znaš da je snimatelj upravo čuo sve što si rekla.

Naravno, snimak je postao potpuni hit na Tviteru, a u javnost ga je pustio sam mladoženja Luk Logan, i to nakon što je poznati komičar Džimi Falon svoje pratioce pozvao da podele najkomičnije momente s vjenčanja koje znaju.

kd5k9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvtnpjn01eqv8vmmeznzu4mjc3nmfhywzlmgywzjywy2mzywzhzwq4mwmucg5nkzmczqkeaieaaq

foto: Twitter

Sigurni smo da će baš ovaj klip osvanuti u emisiji koju vjerno gledaju milioni, a kako se jadna mlada osjeća ne smijemo ni da zamislimo.

Ne propustite