Septembarsko sunce potražite u jedinstvenom i opuštajućem ambijentu Ville Podgorka u Podgori!

Kiosk
Septembarsko sunce potražite u jedinstvenom i opuštajućem ambijentu Ville Podgorka u Podgori!
-

Podgora je jedno od najslikovitijih mjesta Makarske rivijere. U Podgori se nalazi živopisna luka za ribarske brodove, te šetalište s prekrasnom kamenom rivom. Na brežuljku iznad luke nalazi se spomenik 'Galebova krila". Podgora je od davnine poznato ribarsko središte. Luka je i danas puna kočarica i drugih ribarskih brodova koji Podgori daju poseban kolorit.

4

Villa Podgorka nalazi se u Podgori, na 18 km od Baške Vode, a ima vrt i besplatni WiFi. Jedinice imaju popločane podove i sadrže potpuno opremljenu kuhinju s frižiderom, trpezarijom, TV-om ravnog ekrana sa satelitskim kanalima i vlastitom kupaonicom s tušem i fenom za kosu.

3

U ponudi su pećnica, šporet i toster, čajnik i aparat za kafu. Apartman nudi terasu. U Villi Podgorka mogu se naći i iznajmljivanje bicikala i iznajmljivanje automobila, a u blizini se može uživati i na biciklizmu. Makarska je udaljena 10 km, a Brela 22 km. Najbliža zračna luka je Zračna luka Split, udaljena 106 km od Vile Podgorka, a usluga prijevoza od zračne luke dostupna je.

2

 

Izaberite da li ćete doći sa voljenom osobom ili ćete ipak okupiti cijelo društvo i uživati u predivnoj Podgori za kraj ljeta!

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Ne propustite