O SVADBI IZ HRVATSKE BRUJI CIJELI BALKAN: Kada se mlada pojavila svatovi su odmah pogledali dole, SVI UZELI MOBITELE DA SLIKAJU!

Kiosk
O SVADBI IZ HRVATSKE BRUJI CIJELI BALKAN: Kada se mlada pojavila svatovi su odmah pogledali dole, SVI UZELI MOBITELE DA SLIKAJU!
.

Neke svadbe su uobičajne, a neke sasvim drugačije. 

Upravo jedna takva privukla je veliku pažnju, a desila se nedavno u Sitnom Donjem, nadomak Splita. 

Naime, nevjesta je u pratnji oaca predata mladoženji na neskvakidašnjem vozili. Riječ je ni manje, ni više nego o frezi. 

Mora se priznati da je prizor bio zaista nesvakidašnji. 

Otac je oduševio sve one koje su prizor ispratili na Facebooku.

 
BONUS:
HIT SLIKA IZ BEOGRADSKOG BUSA: Ušla gospođa TIP-TOP sređena, a kad su vidjeli ŠTA DRŽI U RUCI POVALJALI SU SE OD SMIJEHA (FOTO)

Na Facebook stranici Uživo iz beogradskih buseva i tramvaja objavljena je zanimljiva slika koja je mnoge nasmijala do suza.

Vremešna gospođa koja je tip-top dotjerana krenula u grad, u ruci drži neobičan rekvizit. Uz poruke Bravo, gospođo, Živeli, Baka zna... i slične, fotografija je izazvala na desetine komentara posebno o nazivu za dvolitarsku flašu piva. 

slika1

Foto: Facebook

Tako su se mnogi odazvali pozivu na Fejsbuku da napišu kako se u njihovom kraju kaže za popularnu "bombu". Najčešći odgovor bio je krmača, cvaja, ali i đačko, taman, raketa, dvoguza, plastikaner...

 

 

 

Ne propustite