"Prije godinu dana sam se udala za VOLJENU OSOBU. Sve je bilo super, čak i bolje nego dok smo se samo zabavljali, ali problemi su počeli kada sam ostala u drugom stanju. POČEO SE ČUDNO PONAŠATI"

Kiosk
"Prije godinu dana sam se udala za VOLJENU OSOBU. Sve je bilo super, čak i bolje nego dok smo se samo zabavljali, ali problemi su počeli kada sam ostala u drugom stanju. POČEO SE ČUDNO PONAŠATI"
.

Prije godinu dana sam se udala za VOLJENU OSOBU. Sve je bilo super, čak i bolje nego dok smo se samo zabavljali, ali problemi su počeli kada sam ostala u drugom stanju. POČEO SE ČUDNO PONAŠATI.

trudnica
Inače osoba koja spavanje više voli i od života, od tada nije nikada želio prije mene da legne i da zaspi. Sve mi je to bilo sumnjivo, a kada god ga pitam uvijek je imao neke nebulozne odgovore.
Sinoć odlučim da se pretvaram da sam zaspala i da ga propratim gdje i šta radi.

trudna
Nećete vjerovati, samo 10 minuta nakon što sam “zaspala” počeo je da razgovara sa bebom u mome stomaku kako će biti divan otac, pažljiv i sve što on od svog nije nikada dobio… Kako divnog muža imam , a mislila sam na najgore..

 

BONUS ISPOVIJEST:

Taksista sam i jedno veče ulazi jedan covjek, oko 40 godina. Vidim da je sav nesto nadrndan, bulji u telefon. 

Pitam normalno dokle će, a on ce:”U tri lijepe materine”! Ja se zbunio, ne znam kako da se postavim i bzv ga pitam: 

taxi

“A gde je to”? i on ćuti par sekundi, i dalje bulji u tel, kao da me nije čuo. A onda najnormalnije kaze: “Na Konjarniku”.

 I ja sad pravac Konjarnik, samo da izađe ludak, sta znam. Ma ne mora ni da mi plati, samo da ga se riješim. On ne skida pogled sa telefona, ćuti, i samo sto sam došao na jedan dio Konjarnika, kažem “stigli smo”. 

Lik mi daje novac uz “U redu je” i izlazi, sve vreme gledajući u tel. Nije ni vidio gdje sam ga dovezao, samo ode uz ulicu, s pogledom na telefon. 

taxi6

Ja da stavim novac u novčanik, kad lik ostavio 20€ (2400 din). Za vožnju od 800 dinara

(Ispovesti.com)

Ne propustite