ACA LUKAS brutalno o SONJI: Ona je ludača, bušila mi je gume i proganjala me! Sada želi 5000e mjesečno, a njegova rekacija je sve izenadila!

Show
ACA LUKAS brutalno o SONJI: Ona je ludača, bušila mi je gume i proganjala me! Sada želi 5000e mjesečno, a njegova rekacija je sve izenadila!
.

Aca Lukas je ovih dana u klinču sa nekoliko kolegica sa estrade s kojima je nekada bio u odličnim odnosima, a sada je otkrio da mu je bivša supruga Sonja Vuksanović navodno bušila gume na automobilu!

aca-sonja

Foto: Instagram

Naime, pjevač je izjavio da ga je Brena razočarala onog trenutka kada je stala na stranu njegove bivše supruge Sonje, a sada tvrdi da Vuksanovićka ima fikcije u glavi jer i dalje tvrdi da je on do danas nije prebolio.

– Ne zanima me što Sonja misli da je nisam prebolio. Mene samo zanima moja kćerka Viktorija, koju imam s njom. Nemojte da me svađate sa ženom sa kojom imam dijete! Ona ima fikcije u svojoj glavi jer misli da obilazim oko njene tj. moje kuće i da je špijuniram. Da hoću da je proganjam, poslao bih nekoga. Ili da hoću, kao ona, da bušim gume, poslao bih nekoga da to uradi! Ona je lično došla ispred moje zgrade da mi izbuši gume, i to svi znaju jer su je vidjeli! Ona je progonitelj i ne znam zašto to radi. Bila je malo bolesna i ljuta. Nemam šta lijepo da kažem za nju, ali neću da kažem ni ružno jer je ona majka mog djeteta, a mene samo ono zanima. Hoću konačno da se razvedem od nje jer bih što prije možda i da se ženim – rekao je folker za magazin Skandal, i potom objasnio da ne želi sporazumno da se razvede od Sonje jer ona traži da joj plaća alimentaciju u visini od nekoliko hiljada eura, te ju je tužio.

5a7cd3cf-f2c4-4ea5-950a-3c240a0a0a67-1274099-lukas-ls-s-690x480-1

Foto: NS

– Sonju sam tužio jer je htjela sporazumno da se razvedemo! Ko bi htio da se razvede tako što će da radi za svoju bivšu ženu?! Svakako treba da plaćam izdržavanje djeteta, ali da li dijete od osam godina, pored mog plaćanja za njeno školovanje, treba 5.000 eura mjesečno? Čak i da nosi najskuplju garderobu, ne može sve da košta toliko, a nedajbože da jede toliko! Ne treba djetetu toliko para, ali neko je želio tu količinu novca. Ne želim da izdržavam nikoga, osim svog djeteta – rekao je iskreno Lukas.

Folker se osvrnuo i na svađu sa Lepom Brenom zbog koje je danima u žiži javnosti, pa tvrdi da je na nju ljut zbog toga što se, po Acinoj priči, pretvarala da mu je prijatelj, a s druge strane ga je pljuvala i pokrivala Sonju dok se sastajala sa košarkašem Markom Jarićem.

Novi.ba/Express

Ne propustite