U OVOM IZDANJU GA JOŠ NISMO VIDJELI: Težak skandal na US openu, a u centru pažnje NOVAK ĐOKOVIĆ! Prijetio NAVIJAČU i poručio mu OVO!

Tenis
U OVOM IZDANJU GA JOŠ NISMO VIDJELI: Težak skandal na US openu, a u centru pažnje NOVAK ĐOKOVIĆ! Prijetio NAVIJAČU i poručio mu OVO!
.

Težak skandal na US openu, a u centru pažnje Novak Đoković (32).

Svjetski broj jedan preživio je veliku neprijatnost jer ga je na posljednjem treningu na Artur Ešu, dva sata pred meč s Denisom Kudlom u 3. kolu, vrijeđao pijani navijač. I dok teniski svijet bruji o sramnom činu anonimnog navijača, pokušavajući da odgonetnu šta je pijani Amerikanac dobacio Noletu, Srpski telegraf, koji se nalazi u Njujorku, otkriva šta je tačno Đokovića izbacilo iz takta i kojim riječima mu se obratio nevaspitani mladić.

djokovic-1

- Ajde, kurvin sine iz Srbije - začulo se s tribina, a Đoković, koji inače ima čelične živce, nije mogao da ostane imun na takvu psovku, već je krenuo ka navijaču i poručio mu:

- Naći ću te poslije meča zbog ovoga, vjeruj mi! - bijesan kao ris bio je srpski as dok je preteći upirao prstom ka navijaču.

djokovic-2

Uslijedila je rutinska pobjeda nad Kudlom, te je novinare na konferenciji kopkalo da saznaju šta se tačno dogodilo. Nole, u svom stilu, nije želio bilo šta da otkriva.

- Ostaviću to između nas. Međutim, sigurno mi je pomogao, on to ni sam ne zna. A ovo što je rekao... Njujork uveče, gužva. Nekoliko momaka je popilo više pića nego što im je, pretpostavljam, bilo namjenjeno - stigao je da se našali veliki šampion, koji je u ranim jutarnjim satima igrao protiv Stana Vavrinke.

Novi.ba/Republika/Foto: Instagram

Ne propustite