Novi HIT kad su u pitanju TREPAVICE: Ekstenzije i umjetne trepavice su prošlost! 

Moda i ljepota
Novi HIT kad su u pitanju TREPAVICE: Ekstenzije i umjetne trepavice su prošlost! 
.

Stigle su kovrčave Brojni beauty blogeri trude se svojim pratiteljima na društvenim mrežama pružiti nešto novo svježe i drugačije. Jedna je djevojka otišla toliko daleko da na trepavice stavlja igle, štapiće... 

trepavice
Sofie Petersen na Instagramu prati više od 27.000 ljudi, a ono što ju čini posebnom je bizaran pristup klasičnom šminkanju. Jedan od lookova su i guste, kovrčave trepavice od materijala koji se koristi za pranje suđa. 

screen-shot-08-31-19-at-07-27-pm
 Njezine objave imaju više od tisuću lajkova, a njen način šminkanja je pomalo bizaran pa često pokreće lavinu komentara. Nekima se sviđa to što je drugačija, dok drugi jednostavno ne shvaćaju tko bi htio 'nositi' takvo što. 

screen-shot-08-31-19-at-07-27-pm-002
 Neki od njezinih eksperimenata uključuju igle na kapcima, štapiće, lišće i brojne druge stvari.  Puno ljudi voli ekperimentirati s modom, ali ovakvo što moglo bi biti opasno. Sofie nanosi ljepilo na oči kako bi kreirala neke od najbizarnijih lookova, a doktori se ne slažu s time.

screen-shot-08-31-19-at-07-27-pm-001
 - Proces lijepljenja i uklanjanja lažnih trepavica može oštetiti prirodne trepavice ili čak uzrokovati trajni gubitak trepavica. Stavljanje ekstenzija na trepavice može dovesti i do infekcije rožnice ili očnih kapaka, alergijskih reakcija ili natečenih kapaka ako ste osjetljivi na ljepilo, koje može sadržavati iritantne kemikalije - rekao je Roshini Rajapaksa, doktor medicine na NYU School of Medicine, a prenosi Health.
Izvor: 24sata.hr

Ne propustite