Pronađeno napušteno LANE BEZ NOGE, a kada vidite šta su PSI uradili s njim, zastat će vam knedla u grlu! VIDEO

Kiosk
Pronađeno napušteno LANE BEZ NOGE, a kada vidite šta su PSI uradili s njim,  zastat će vam knedla u grlu! VIDEO
.

Život nije bio lagan za Rudy kada je bio lane. Dva dana nakoj što je rođen, stranci su ga odveli obližnjem veterinaru jer je izgubio jednu nogu.

Nisu imali pojma kako se to desilo, ali su znali da mu je medicinska pomoć jedina nada da preživi.

rudy

Zatim se pojavio novi problem: gdje će Rudy živjeti? Ko će se brinuti za njega dok ne ozdravi?

Jedna od tehničarki u veterinarskoj stanici je smatrala kako će se Rudy savršeno uklopiti u njenu porodicu. Prvih par dana je bilo neugodno za Rudya, ali tehničarka je ostala uvjerena da je napravila pravu odluku.

rudy2

Nakon što je proveo malo vremena navikavajući se na čudni način života u svom novom domu, Rudy je pronašao sreću. Naučio je kako da hoda bez noge, počeo je jesti redovno i igrati se sa drugim životinjama.

rudy3

3 Umjesto da su ga ignorisali, porodični psi su ga prihvatili. Rudy svoje dane sada provodi trčeći okolo sa svojim novim prijateljima i upoznavajući se sa svim novim životinjama koje njegova nova “mama” dovede nazad kući.

rudy4

Njegova smirenost i blaga narav su zaista nešto što mami osmijehe kod ljudi. Niko ne može ostati smrknut kada je Rudy u blizini.
Pogledajte ovaj video i saznajte više od Rudyu i njegovoj priči. On je dokaz da čak i ako je životinja povrijeđena, da može živjeti sretan i ispunjen život.

 


Novi.ba/Virealno

Ne propustite