Predivne oktobarske dane provedite u luksuznom hotelu „Aparthotel Centar Sarajevo“ u samom centru grada!

Aktuelno
Predivne oktobarske dane provedite u luksuznom hotelu „Aparthotel Centar Sarajevo“ u samom centru grada!
-

Aparthotel Centar Sarajevo je novootvoreni objekat u samom centru Sarajeva. Karakteristike koje bi posebno izdvojili su jedinstvena lokacija za sve koji vole da su u samom centru a da su opet ugodno distancirani od gradske buke čime je ugodan odmor zagarantovan.

2

Objekat raspolaže sa 24 apartmana i 10 soba ekskluzivno opremljenih kvalitetnim i modernim nameštajem uz implementaciju najsavremenije hotelske tehnologije po ugledu na svjetski poznate hotele.

4

Luksuzni apartmani i sobe u našem hotelu pružit će Vam nezaboravan doživljaj bilo da putujete sami, s porodicom ili ste na poslovnom putu. Sve sobe i apartmani poseduju flat-screen tv sa kablovskim kanalima, wi-fi konekciju, zasebna kupatila, fen, sef i ostalu opremu koja Vam je na raspolaganju za vrijeme Vašeg boravka.

6

Također, svi apartmani imaju kompletno opremljene moderne kuhinje. U sklopu ponude hotel Vam obezbjeđuje besplatno garažno mjesto koje je pod video nadzorom. U ovom se objektu poslužuje doručak na bazi švedskog stola te se prepustite iznenađenju inovativnih i kreativnih jela naših kuhara.

9
U mogućnosti smo vam obezbijediti bilo koji tip event-a ili druženja. Nudimo vam na raspolaganje veoma atraktivan prostor koji je idealno mjesto za održavanje konferencija, prezentacija, sastanaka, seminara, team building i sl. (Rooftop sala na krovu hotela sa panoramskim pogledom na grad).

10

Noćenje u Prestige studio apartmanu za dvije osobe s doručkom na jedinstvenoj lokaciji sa čarobnim pogledom na grad platite samo 124 KM!

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

 

 

Ne propustite