FOTO: Mnoge dame bez ovog proizvoda ne mogu ni dan, a nju je to upropastilo! Na postelji je upozorila druge, a ovo je njena poruka!

Objavljeno:28.08.2019 - 23:30
A A A Times Arial

Gotovo da ne prođe ni dva dana a da ona ne posjeti solarijum. U državi u kojoj živi nema dovoljno Sunca, pa na ovaj način ona sebi obezbjeđuje preplanulu boju kože.

trenner-4-1-600x300-622x311

Još od srednje škole ona posjećuje salone za sunčanje. Oduvijek je bila vitka i atletski građena, ali blijed ten bio joj je pravo opterećenje. Bila je sigurna da želi da bude preplanula, tokom cijele godine!

Sve to traje već 15 godina, koliko Ešli redovno posećuje solarijum i uživa u tenu koji izgleda kao da je ona tek stigla sa mora.

solarium-3336943-340

Ešli je ispunjena i srećna osoba, ima puno prijatelja i voli da izlazi, ali nedostatak tamnog tena daje joj neobičnu dozu uznemirenosti i čini je depresivnom.
njena majka je molila i pokušala da svoju ćerku bodvrati od ove sulude ideje, ali Ešli je bila uvjerena da ona nikad neće dobiti rak kože.

Godinu dana nakon što joj je uklonjena benigna lezija, iznenada se ponovo pojavila. No, mlada žena je sve to ignorisala! Kako je stvar postajala sve gora, Ešli je ipak odlučila da posjeti dermatologa. Dijagnostifikovan joj je rak kože.

Tumor, kao i limfni čvorovi su izvađeni i tri godine, nije bilo problema. No, u 2009. godini bolest se vratila, a ljekari nisu davali ohrabrujuće prognoze.

trenner2-600x758-622x786

Ešli je znala šta joj je činiti: Njen cilj bio je da upozori sve djevojke, da ne ponove njenu grešku. U tom trenutku, ona je rekla: "Imala sam novac, koji je plaćen za to da postanem smrtno bolesna. Platila sam sopstvenu smrt!"

Na samrtnoj postelji, Ešli je imala još samo jednu želju: "Ako sam ovime spasila život  makar jedne osobe, veći dar nisam mogla da tražim"

zt2-thumb2-600x806-622x836

Nakon sedam godina borbe, Ešli je preminula 2013. godine.
 


Novi.ba/Virealno

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!