NAKON ŠTO JE LUKAS IZVRIJEĐAO BRENU, OGLASILE SE CECA I ANASTASIJA: Niko nije ni slutio da će OVO URADITI, skandal kakav se ne pamti!

Show
NAKON ŠTO JE LUKAS IZVRIJEĐAO BRENU, OGLASILE SE CECA I ANASTASIJA: Niko nije ni slutio da će OVO URADITI, skandal kakav se ne pamti!
.

Pjevač Aca Lukas žestoko je izvrijeđao Lepu Brenu na svom Instagram profilu, a čak je ušao i u žestoke sukobe sa fanovima, koji su mu takvo ponašanje zamjerili. 

lukas

Foto: Instagram

Međutim, ono što je posebno skrenulo pažnju mnogima jeste da su Ceca i Anastasija Ražnatović, podržale teške reči koje je poznati folker uputio Breni. 

lukas2

Foto: Instagram

Ceca i Anastasija su se oglasila na Instagramu i svojim lajkovanjem Lukasovog statusa stavile do znanja svima da ovakve riječi podržavaju.

lukas3

Foto: INstagram

Podsjećamo, Aca Lukas prošle noći je nastupao na Ušću u okviru Music Week festivala, koji se po prvi put održao u Beogradu. Folker je stao prije nekoliko desetina ljudi pa pjevao koliko god da su oni htjeli, pa probio termin!

Ipak, prije Ace Lukasa nastupila je Lepa Brena, a njeno pojavljivanje bilo je uz veličanstveni vatromet.
I dok je publika svakako bila prezadovoljna festivalom i muzikom, Aca Lukas imao je šta da kaže i to na račun Lepe Brene. Nakon iznošenja brojnih uvreda na račun kolegice, Lukas se nije zaustavio, nego je ušao u otvoreni rat sa pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

Na konstatacije i uvrede naroda Vuksanović je razjareno odregovao.

– Malo vaspitanja! Jedna dama ne treba da ima takav rječnik ! Čuj “bulja”! D*pe! Kokoško, d*pe! To je ono mjesto gdje trebaš da vršiš veliku nuždu; Pošto ti to očigledno radiš ustima, onda dupe koristi da se j*beš sa kerom , ako ga imaš, a ako ne, onda ga nabavi! Pošto, kako izgledaš to je jedina mogućnost da ga i ti primiš , grdobo u*rana! Idi operiši se! Promijeni glavu! Pas ti mater j*bo raspalu – glasi Acin odgovor na komentar jedne djevojke.
 

Ne propustite