SPREMNA JE DA NAPRAVI LOM: Ulazi u Zadrugu 3, a kad vidite KOJE UČESNICE DRŽI U ŠACI, nećete se odvajati od TV ni na minut!

Show
SPREMNA JE DA NAPRAVI LOM: Ulazi u Zadrugu 3, a kad vidite KOJE UČESNICE DRŽI U ŠACI, nećete se odvajati od TV ni na minut!
.

Sorajina najbolja drugarica, Tara Simov, spremna je da napravi lom u "Zadruzi 3".

101691-1-f

Foto: Instagram

Buduća kontroverzna učesnica ovih dana je obavila razgovor sa produkcijom i uspjela da sklopi dogovor.

- Tara važi za djevojku koja drži sve bivše zadrugarke u šaci, jer zna njihove tajne. Jedno vreme je bila dobra i sa Minom Vrbaški, te je znala sve njene najprljavije tajne. Ona je o Mini već govorila u medijima kako je imala se*s za novac, ali ključne informacije drži u tajnosti pred sam ulazak u rijaliti - ispričao je blizak izvor.

78103-minaaa-f

Foto: Printscreen

Kako beogradski mediji saznaju, Tara će dobiti cifru od 1.000 evra nedeljno kako bi otkrila sve tajne koje zna. Pored toga njoj su obezbeđeni frizer, šminker i kozmetičar kako bi se svakodnevno lijepo slikala na TV-u!

ara Simov je kratko potvrdila priču:

- Tačno je da ulazim u "Zadrugu 3"! Blago rečeno, napraviću ludnicu. O honoraru ne smijem da pričam, te stoga ne smijem da govorim o kojoj cifri je riječ, ali ja sam zadovoljna - kratko je prokomentarisala Tara

21929-ana-korac-f

Foto: Instagram

Podsjetimo, Tara je bila u velikoj svađi sa Minom Vrbaški kada je otkrila da se zadrugarka, kao i njena mama prostituišu za novac. Takođe njena najbolja drugarica je Soraja Vučelić, kao i Ana Korać bivša zadrugarka sa kojom je bila nerazdvojna!

Novi.ba/Republika

Ne propustite