SNIMAK KOJI JE ZALUDIO SVIJET: Uzela je parče vate i za samo MINUT dobila DUPLO DUŽE trepavice! BIT ĆETE JOJ ZAHVALNI DO KRAJA ŽIVOTA! (VIDEO)

Praktična žena
SNIMAK KOJI JE ZALUDIO SVIJET: Uzela je parče vate i za samo MINUT dobila DUPLO DUŽE trepavice! BIT ĆETE JOJ ZAHVALNI DO KRAJA ŽIVOTA! (VIDEO)
.

Jutjuberka i blogerka Huda Katan otkrila je trik koji je totalno zaludio svijet, a koji se obavlja za svega par minuta. Uz pomoć vate i maskare možete da postignete efekat vještačkih ili nadograđenih trepavica, a da pritom nemate kontakta sa opasnim ljepkom (koji vremenom može da uništi vaše prirodne trepavice).

eyelashes

Huda proces počinje bijelom bazom za maskaru, koju možete da preskočite ukoliko volite prirodniji izgled. Nanesite jedan sloj maskare, a onda običnim češljićem ili čistom četkicom za maskaru prođite kroz vatu, tako da se na češlju nakupe dlačice. Ovim češljićem prođite kroz trepavice dok je prvi sloj maskare još vlažan, kako bi se vlakna zadržala na vašim očima.

Nakon toga nanesite još jedan sloj maskare, pa sve ponovite onoliko puta koliko je potrebno da biste postigli željeni efekat. Huda je odradila prilično drastičnu promjenu koja može da bude OK za večernji izlazak, ali na svakodnevnom nivou mi savjetujemo da ova vlakna dodate samo u spoljašenje uglove trepavica kako biste postigli mačkast izgled oka.

Ovim jeftinim i jednostavnim trikom ćete zapravo kopirati efekat skupih masklara sa vlaknima – a dobra stvar je što možete intezitet da prilagodite onako kako vama odgovara.

Novi.ba/Domacirecepti

Ne propustite