"Često čitam ovdje kako djeca imaju loše očeve koji su "tipični balkanci" pa bih voljela da razbijem predrasude. On je nabolji ! Bio je i tata i mama (koja je umrla od bolesti) i drugarica, ma sve..."

Objavljeno:25.08.2019 - 17:01
A A A Times Arial

Često čitam ovde kako djeca imaju loše očeve koji su "tipični balkanci" pa bih voljela da razbijem predrasude. Moj tata je najbolji tata na svijetu! Bio je i tata i mama (koja je umrla od bolesti) i drugarica, ma sve!

otac-1

Nema teme o kojoj nisam mogla da pričam sa njim, iako je od mene stariji 44 godine. Ništa mi nije branio, samo me je usmjeravao. Nije me tjerao da učim, a uvijek sam bila đak generacije, završila master elektrotehnike.

otac-1

Pomagali smo se finansijski međusobno, čak se on odricao mnogo čega samo da ja imam. Podržava me u svakoj mojoj odluci, samo da sam srećna. A srećna sam što ga imam! Tata je i dalje tu, samo je došlo vrijeme da krenem svojim putem i osnujem porodicu.

otac-2

Samo se plašim da u novoj porodici nikada neću biti ovako sretna i bezbrižna. Htjela bih da zauvijek ostanem dijete.

Novi.ba/Ispovijeti

 

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!