MARKO NA IVICI LUDILA: Isplivao SNIMAK koji dokazuje da između LUNE I GASTOZA nije gotovo! DA LI SLIJEDI KRAJ VEZE?!

Show
MARKO NA IVICI LUDILA: Isplivao SNIMAK koji dokazuje da između LUNE I GASTOZA nije gotovo! DA LI SLIJEDI  KRAJ VEZE?!
.

 Luna Đogani je izjavila da je bila intimna sa Nenadom Marinkovićem Gastozom i da su nakon tog odnosa ostali drugari, čak je istakla   kako joj je se Gastoz našao u životu kada joj je bilo najteže. 

luna

Foto: Printscreen

Međutim, kada je uplovila u vezu sa Markom Miljkovićem, njen novi dečko joj je skrenuo pažnju da neće moći da nastavi druženje sa Nenadom.

gastoz

Foto Instagram

Kada je Gastoz ušao u Zadrugu kao gost na jednoj žurki, Luna se samo pozdravila sa njim i nije progovorila više nijednu riječ sa njim u toku večeri. Za medije je izjavljivala nakon izlaska iz Bijele kuće da joj je Gastoz čestitao na pobjedi, ali nije detaljnije otkrila o čemu su razgovarali.

luna-2

Foto: Instagram

Poznato je da je Luna plasirala svoju prvu pjesmu "Deveti krug" i da su je mnogi Zadrugari podržali u tome i podijelili njenu pjesmu na svojim profilima na društvenim mrežama. Međutim, niko nije očekivao da će to uraditi i Gastoz.

luna-1

Foto: Instagram

Naime, Nenad je snimio klip u kom pjeva Luninu pjesmu dok se vozio kolima sa bivšim učesnicima Zadruge Pavlom Jovanovićem i Milanom Petkovićem. Gastoz je sve vrijeme igrao i pjevao svaki stih njenog prvenca.

112561-gastoz-iff

112562-gastoz1-iff

Tagovao je Đoganijevu na snimku, ali ona nije taj klip podijelila na svom Instagram profilu kao što je to radila kada su neki drugi Zadrugari i prijatelji pjevali njenu pjesmu. Ostaje da se zapitamo da li joj je Marko napravio ljubomornu scenu i zabranio da podieli njenu pesmu u Nenadovoj izvedbi.

Novi.ba/Republika

Ne propustite