SJEKIROM SE ODBRANILA OD UBICE: Razbojnik upao dok su tri žene spavale, a onda se jedna probudila i DOHVATILA SJEKIRU

Aktuelno
SJEKIROM SE ODBRANILA OD UBICE: Razbojnik upao dok su tri žene spavale, a onda se jedna probudila i DOHVATILA SJEKIRU
.

Kada je Davor P. u pokušaju pljačke ušao u kuću porodiće Kazimirović, unutra nije zatekao jednu, već tri žene koje su spavale. Sestričina Raje Kazimirovića, Dragana Jozeljić se prva probudila i vidjela provalnika, a tada je počela borba.

Kako saznaje Blic, pošto je Raja bio van kuće, a druge dvije žene su i dalje spavale, Dragana je napadaču pokušala da pruži otpor sjekirom, ali nije uspjela da se odbrani.

vrata-lopov-provala

Nakon toga, Rajina majka Dragica i sestričina Dragana ubijene su ispred trema.

Ubica je objema ispalio po dva metka u lice, a Rajina sestra Ljubinka ubijena je hicem u usta dok je stajala ispred stepeništa kuće.

Nakon svirepog ubistva, egzekutor je lica nastradalih žena pokrio krpama.

policija

Ubica je preturio spavaću sobu, najvjerovatnije u potrazi za novcem, a sa lica mjesta je pokupio čaure metaka kako bi uklonio što više tragova.

Međutim, nije uspio da napusti imanje prije nego što se Raja vratio i vidio šta se desilo. Domaćin Raja Kazimirović upucan je prije nego što je uspio da siđe sa traktora.

Četiri metka su mu ispaljena u stomak i grudi, a usmrćen je petim hicem u glavu.

Vještačenjem je utvrđeno da su Raja i njegova sestra Ljubinka ubijene su hicima iz istog oružja dok su majka Dragica i sestričina dragana usmrćene municijom iz drugog pištolja.

Davor P. (35) uhapšen je pod sumnjom da je izvršio četvorostruko ubistvo u Jabukovcu. On se nije opirao hapšenju, priznao je zločin i policajce odveo do mjesta gdje je zakopao oružje.
Izvor:hayat.ba
 

Ne propustite