SAUDIJSKA PRINCEZA ODBIJA NOSITI HIDŽAB, A SVOJOM LJEPOTOM OSTAVLJA BEZ DAHA: Gdje god se pojavi ruši sve predrasude o arapskim ženama

Moda i ljepota
SAUDIJSKA PRINCEZA ODBIJA NOSITI HIDŽAB, A SVOJOM LJEPOTOM OSTAVLJA BEZ DAHA: Gdje god se pojavi ruši sve predrasude o arapskim ženama
.

Ameerah Al Taweel je princeza Saudijske Arabije koja inspiriše svojom željom da ovaj svijet bude bolje mjesto za život

Njenu nevjerovatnu priču obavezno pročitajte u nastavku. 

princeza

Princeza Ameerah je lijepa, samouvjerna i hrabra žena. Ona se bavi humanitarnim problemima ne samo u Saudijskoj Arabiji, već širom svijeta. Posjetila je više od 70 zemalja kako bi razumjela i riješila glavne probleme svijeta.

princeza1

Princeza se bori protiv siromaštva i posljedica nesreća. Učestvuje u dobrotvornim organizacijama, uspostavlja sklonište u zapadnoj Africi, pruža pomoć žrtvama poplava u Pakistanu, otvorila Centar za islamske studije na Univerzitetu u Kembridžu i vodila misiju pomoći Somaliji.

Izjavila je da želi da bude prva žena koja će voziti u na saudijskim putevima. Neprestano se bori za osnaživanje žena u Saudijskoj Arabiji i zbog toga joj svakodnevno prijete.

princeza2

Osim svojim impresivnim djelovanjem, Ameera pažnju privlači i nepogrešivim ukusom u modi.

princeza3

Često se njeno ime može pronaći na listama najbolje odjevenih žena svijeta, a svojim modnim odabirima odskače od ostalih članica svjetskih kraljevskih porodica te odbacuje tradicionalni modni izraz.

princeza4
Princeza Ameerah je savršeni primjer osobe koja ima nevjerovatnu ljepotu, pamet i ljubazno srce. 

princeza5

princeza6

princeza7

princeza8

princeza9

princeza10

princeza11

princeza12

princeza13

princeza14

princeza15

princeza16

Ne propustite