UHAPŠEN ČETVEROSTRUKI UBICA U SRBIJI, PRIZNAO ZLOČIN, PRIJETI MU 40 GODINA ROBIJE: Naježit ćete se kad vidite njegovu fotografiju!

Aktuelno
UHAPŠEN ČETVEROSTRUKI UBICA U SRBIJI, PRIZNAO ZLOČIN, PRIJETI MU 40 GODINA ROBIJE: Naježit ćete se  kad vidite njegovu fotografiju!
.

Davor P. (35) uhapšen je pod sumnjom da je izvršio četvorostruko ubistvo u Jabukovcu u Srbiji, a jezive fotografije sa njegovih društvenih mreža na kojima je naoružan do zuba - pokazuju da mu rukovanje oružjem, po svemu sudeći, nije bilo strano.

Na svim fotografijama na društvenim mrežama, ubica je u vojnoj uniformi, maskiran i naoružan, a većina njegovih objava na društvenim mrežama tiče se upravo oružja kojim je raspolagao ili novog, koje je nabavljao i kojim se hvalio.

Policija je od Davora P. prilikom hapšenja oduzela arsenal oržja, nekoliko pušaka i gomilu oružja. Policija je, kako je saopšteno, kod osumnjičenog, između ostalog, pronašla škorpion, lovačku pušku i pištolj.

Osumnjičeni za četvorostruko ubistvo Davor P. (35) nakon hapšenja priznao je zločin i rekao da je sve uradio zbog novca. Uhapšeni nije pružao otpor tokom hapšenja. Njemu je određeno policijsko zadržavanje, a prijeti mu 40 godina robije.

3-1000x0

(foto: Instagram)

Podsetimo, četvorostruko ubistvo dogodilo se 7. avgusta u okolini Negotina, kada su iz pištolja ubijeni Raja Kazimirović (72), njegova majka Dragica (93), sestra Ljubinka Oprikić (76) i sestričina Dragana Jozeljić (53).

Ne propustite