GLUMAC SE TOLIKO OBRUKAO, DA ĆE GA OVAJ BLAM PRATITI CIJELI ŽIVOT: Kad su ga uslikali na plaži, odmah je ZARONIO!

Show
GLUMAC SE TOLIKO OBRUKAO, DA ĆE GA OVAJ BLAM PRATITI CIJELI ŽIVOT: Kad su ga uslikali na plaži, odmah je ZARONIO!
.

Film "Nothing Hill" (1999. godine) sa Džulijom Roberts je od Hjua Granta napravio najpoželjnijeg muškarca na svijetu, ali njegova prošlost ga je neprestano pratila i glumac u međuvremenu nije naučio lekciju, piše magazin "Žena".

Hju Grant je u očima javnosti se mnogo puta obrukao.

Prvi put je uhapšen 1995. godine zbog odnosa sa pros,titutkom Divajn Braun na javnom mjestu u Los Anđelesu. Britanski glumac je sredinom devedesetih bio glavna faca na velikom platnu. Film "Četiri vjenčanja i sahr ane" obezbijedili su glumcu sigurnu i uspješnu dalju glumačku karijeru, ali njegov imidž u javnosti je potonuo kao Titanik poslije napisa u novinama o skandalu u Los Anđelesu.

hju1

(foto: Profimedia)

"The Guardian" je 28. juna 1995. godine napisao da se glumac nije pojavio na promociji filma "Nine Months" i da je umjesto toga odlučio da se upusti u "divlju šetnju". Kako je napisao britanski list Hju je "pokupio" sa ulice Divajn i platio joj 60 funti da ga oralno zadovolji.

Poslije skandala koji je eksp lodirao širom svijeta, Hju Grant je izjavio da ne zna šta mu je bilo i da je osramotio i povrijedio ljude oko sebe.

Čitava situacija se dodatno zakuhala kad je za britanski tabloid Divajn Braun izjavila da joj je Hju Grant rekao da je oduvijek želio da ima sek****ni odnos sa Afroaamerikankom i da mu je to fantazija.

hju2

(foto: Profimedia)

Kad se smirila situacija sa skandalom, 2007. godine Hju Grant je ponovo uhapšen zbog navodnog napada na paparaca koji je bio ispred doma glumca. Grant ga je gađao konzervama graha. Kako su pisali mediji Grant je udario više puta paparaca, pored toga što ga je gađao konzervama.

Priča o napadu na paparaca ima više verzija i novinari se nikad nisu usaglasili šta se tačno dogodilo. Grant nije platio kaznu zbog ovog incidenta i pušten je iz zatvora.

hju

(foto: Profimedia)

Britanski glumac posljednjih godina izbegava medije i pojavljivanja u javnosti jer kako je jednom rekla Opra Vinfri: "Za njega je bolje da ga ljudi ne vide, kako bi zaboravili sve njegove gluposti".

Ne propustite