STARI VUK JOŠ UVIJEK U SNAZI: Bora Drljača sa 45 godina mlađom djevojkom! Ljubav ga podmadila , kad vidite kako izgleda nećete moći da se načudite! Priznao zašto voli mlađe djevojke i nasmijao region! HAOS!

Show
STARI VUK JOŠ UVIJEK U SNAZI: Bora Drljača sa 45 godina mlađom djevojkom! Ljubav ga podmadila , kad vidite kako izgleda nećete moći da se načudite! Priznao zašto voli mlađe djevojke i nasmijao region! HAOS!
.

Bora Drljača je u intervjuu priznao da njegova nova djevojka ima 32 godine. Inače mlađe ga, kaže, i te kako jure, a on zna i da slaže za godine!

Takođe, priznao je kakve žene voli, ali da se osim u svoje dvije supruge, nikada u životu nije zaljubio.

bora4

"Sad mi djevojka ima 32 godine, ima više njih što mi se udvaraju u isto vrijeme. Maloprije mi jedna poslala si*e. Moram da ti kažem da mi se ne sviđa što se b*iju dole, ja volim kad ima rodino gnijezdo dole, volim dla*avo i kudravo. Ja bih se obrijao samo onda kada bi me djevojka molila da to uradim."

Je l' vas jure mlađe djevojke?

"Jure me i te kako! Mada, ja uvijek lažem po pitanju godina, kažem im da imam deset godina manje. Šta me briga, svi lažu, pa i ja. Evo, ova mala Ćana što sam s njom snimio duet super izgleda. Ona djeluje mlado, a ima 40 godina."

Bora još uvijek pati zbog gubitka supruge  Rade: Rijetko ko zna koliko boli je pjevač preživio!

bora

Šta se dešava na privatnom planu u vašem životu? Kako porodica, djeca?

"Tu je situacija jako teška i loša. Žena mi je umrla, a mnogo sam je volio. Imam dva sina, jedan je oženjen, ali ne mogu da imaju djece, a drugi je umjetnik i još se nije oženio. Profesionalno je sve super ali privatno je katastrofa. Pokušavam da pobjegnem od toga, ali mi je bol u srcu velika. Snajka mi je vrijedna i sve je super, ali djece ne mogu da imaju."

bora1
Je l može u vašim godinama da se čovek zaljubi?

"Ne, što se mene tiče. Ja se nikada nisam mogao zaljubiti izuzev u svoje dvije supruge. Imao sam milion avantura, poslije nastupa, onda u izlascima, ali se nikada nisam zaljubljivao, samo sam se zaje*avao."

Šta mislite o današnjoj omladini?

"Sve su ih telefoni samo sam se upropastili. Ili cucla pivo ili drogu ili je pe*er. Danas nema pravih momaka, a bogami ni djevojaka."

Koji je vaš tip djevojke?

"Više volim gare, crne. Ne volim mnogo mršave, ne volim ni debele, onako između."
Izvor: alo.rs

Ne propustite