U OVOJ KUĆI JE ODRASTAO SLOBA RADANOVIĆ: Komšije su otkrile NJEGOVU MRAČNU TAJNU, krio je ovo od svih!

Show
U OVOJ KUĆI JE ODRASTAO SLOBA RADANOVIĆ: Komšije su otkrile NJEGOVU MRAČNU TAJNU, krio je ovo od svih!
.

Pjevač Sloba Radanović već duže vrijeme je u fokusu medija zbog braka sa Kijom Kockar, ali i veze sa Lunom Đogani, koja je neslavno završila.

Kurir Stars je jednom prilikom posjetio Draginju i Dušana, roditelje Slobodana Radanovića, koji je zbog ljubavnog trougla u rijalitiju postao popularan.

sloba-radanovic-kristina-kockar-zena-foto-ivan-vucicevic

Ipak, od komšiluka su saznali do sada nepoznate detalje iz Slobinog detinjstva.

"Bio je dobar, lijepo vaspitan mladić i žao nam je što su ga toliko čerečili u medijima zbog 'Zadruge'. Nikada nisu živjeli bogato, naprotiv, bili su veoma siromašni. Draginja i Dušan su Slobu malo razmazili jer su ga dobili kasno, ali nikada mu nisu mnogo pružali jer nisu imali", kaže komšinica i dodaje:

"Nakon srednje škole otišao je u Novi Sad da studira i počeo je da pjeva po kafićima kako bi zarađivao. Pola je uvijek slao svojima, iako to nisu bile neke pare, ali je Draginja to ponosno isticala. Znam da je njegovoj majci žao što je Sloba batalio fakultet i da ga moli da završi, ali njemu su na pameti druge stvari", priča komšinica i dodaje da je po Slobinom izlasku iz "Zadruge" sav teret pao na njega kada su u pitanju roditelji.

1

Foto: Kurir.rs

Sloba Radanović nakon Zadruge dobro zarađuje, s obzirom da su njegovi nastupi jako posjećeni. Odnedavno on je u centru pažnje zbog veze i raskida sa misterioznom djevojkom, koju nije predstavio javnosti.

Ipak Kurir ga je uspio fotkati na jednoj proslavi rođendana.

slobaaaa

(Novi.ba/Kurir.rs)

Ne propustite