TANJA SAVIĆ I SLAVICA ĆUKTERAŠ GODINAMA NISU PRIČALE: A ovo je PRAVI razlog svađe! Malo ko zna ISTINU!

Show
TANJA SAVIĆ I SLAVICA ĆUKTERAŠ GODINAMA NISU PRIČALE: A ovo je PRAVI razlog svađe! Malo ko zna ISTINU!
.

Finalistkinje prve sezone muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” Tanja Savić i Slavica Ćukteraš na početku estradnog puta imale su ogromnu popularnost.

tanjaaa

Foto: Alo.rs

Publika ih je voljela, snimale su hitove i bile su velika podrška jedna drugoj budući da nisu bile samo kolegice iz iste sezone “Zvezde Granda”, već su bile i najbolje prijateljice.

Međutim, 2006. godine naprasno su prestale da se druže i ne samo to, prekinule su svaki kontakt.

tanaj1

Kako su domaći mediji tada pisali, Tanja se naljutila na Slavicu, jer se nabacivala njenom tadašnjem dečku. Nijedna ni druga nisu nikada to ni potvrdile, ni demantovale, a u javnosti su govorile da se nikada neće pomiriti.

Međutim, 2013. godine Tanja se vratila iz Australije u Srbiju i nastavila muzičku karijeru. U međuvremenu je postala majka, pa ju je Slavica pozvala da joj čestita rođenje drugog jdeteta i tako su se pomirile.

U znak pomirenja pojavile su se zajedno na sceni “Granda” u čuvenom “Grand duelu”.

-Dugo smo razgovarale. Tanja je dosta sazrela- rekla je Slavica nakon pomirenja.

Tanja i Slavica su danas u odličnim odnosima, a imale su u planu čak i da snime zajednčku pjesmu. Međutim, nisu uspjele da se dogovore oko stila muzike, pa je ideja “pala u vodu”.

4704-tanja-savic-f

-I ona i ja smo za to, samo što ne možemo da se uskladimo sa stilom muzike. Ja bih nešto mirnije, a ne ovo što je sada trend. Mislim da meni to ne stoji, autotjun i da repujem, to ne- izjavila je Slavica ovim povodom.

(Novi.ba/Alo.rs)

Ne propustite