ZBOG ANE KĆERKU NISAM VIDIO 2 MJESECA, MUKA MI JE VIŠE: Darko Lazić bez dlake na jeziku osuo paljbu po bivšoj ženi, a onda otkrio da mu je ŽIVOT UGROŽEN!

Show
ZBOG ANE KĆERKU NISAM VIDIO 2 MJESECA, MUKA MI JE VIŠE: Darko Lazić bez dlake na jeziku  osuo paljbu po bivšoj ženi, a onda otkrio da mu je ŽIVOT UGROŽEN!
.

Darko Lazić kaže da mu bivša žena Ana Sević brani da vida kćerku Lorenu. Folk pjevač tvrdi da je Sevićeva njihovu nasljednicu namjerno odvela na dva mjeseca u Budvu, samo da on ne bi mogao da provodi vrijeme sa njom.

Lazić se mnogo iznervirao kada je nedavno pročitao da njegova bivša draga po novinama izjavljuje kako je on sam kriv za loš odnos sa nasljednicom.

"Ma šta priča ona? Pa nisam ja odveo kćerku na dva mjeseca na more, nego ona", rekao je Darko.

darko-lazic-foto-nikola-tomic-17-830x0

(foto: Nikola Tomić)

Kako komentarišeš to što je Ana rekla da Lorena ne smije da trpi što ima neodgovornog oca?

Jeste, bitno da je očuh odgovoran!

Je l' provjeravaš kako se Anin dečko Danijel Nedeljković ponaša prema Loreni?

- Bilo bi mu najbolje da bude dobar. Za sada jeste, mislim da je sve super. Dokle god je on dobar prema mom djetetu, biću i ja prema njemu.

Da li si se uželio kćerke?

Kako nisam, pa nisam je vidio dva mjeseca. Ne bih mnogo pričao o tome, jer na kraju ja ispadnem babaroga koja sve za*ere. Ali mislim da ljudi odlično vide u kome je zapravo problem.

foto-ras-srbija-ana-darko

(foto: RAS Srbija)

Ali ti si dao saglasnost Ani da Lorenu odvede u Crnu Goru...

Jesam, ali ona nije ispoštovala dogovor. Trebalo je kraće da ostane na moru, a ne čitava dva mjeseca. Neću da pravim scene od toga. Vjerujem da će na kraju sve doći na svoje. Sada mi je sve svježe i razvod i bijesan sam na sve. Za jedno dve-tri godine ćemo Ana, njen dečko, moja Marina i ja zajedno sjediti i piti kafu. Normalno je da u početku bude tenzije, tvrdoglavosti i sujete.

Hoćete li ti i Marina otputovati negdje sa sinom Aleksejem, kao što je Ana sa Danijelomi Lorenom?

Ne, beba ima tek mjesec dana. Dosta putujem zbog posla, a porodično ćemo negdje otići tek poslije Nove godine.

sevic5

(foto: Instagram)

Osim posla, okupiran si i kućom koju gradiš u rodnom Brestaču. Kako teku radovi?

- Dosta toga smo završili, mada, ka da gradiš, tome nikad kraja. Nadam se da će biti sve gotovo do sljedeće godine. Ove nema šanse.

S obzirom na to da se i dalje oporavljaš od saobraćajke, kako izdržavaš?

- Imam barsku stolicu, sjedim i pjevam. Nastupi idu nikad bolje i srećan sam zbog toga. Gdje god da se pojavim, obaram rekorde

darko

(foto: Printscreen)

Da li je tačno da ti je skočila cijena nakon udesa?

Jeste, ali neću da kažem koliko. Samo ću reći da sam zadovoljan.

Priča se da ne nastupaš u Crnoj Gori, jer nema interesovanja. Da li je to tačno?

Naravno da nije. Stvar je u tome da tamo nema više velikih klubova gdje bih mogao da pjevam. Na moje nastupe dolazi i po 2.000 ljudi, a više nema diskoteka koje primaju toliki broj. Da radi 'Trokadero', sto odsto bih tamo nastupio. A ovako mi se ne isplati.

(Kurir.rs)

Ne propustite