VELJKO RAŽNATOVIĆ KUPIO NOVU IGRAČKU: Cecin sin ISKEŠIRAO 120.000 € za luksuzni AUTOMOBIL! (FOTO)

Show
VELJKO RAŽNATOVIĆ KUPIO NOVU IGRAČKU: Cecin sin ISKEŠIRAO 120.000 € za luksuzni AUTOMOBIL! (FOTO)
.

Sin  pjevačice Svetlane Cece Ražnatović, Veljko Ražnatović pazario je novi automobil, čija je cifra 120.000 eura!

Riječ je o novom modelu BMW X7 perla bijeli, sa svom pratećom opremom. Već duže vrijeme merkao ovaj automobil, a sada je najzad u njegovim rukama! Njemu se posebno svidjela unutrašnjost automobila, koju je on pravio po svom ukusu i potrebama.

Naime, Veljko se novim lepotanom pohvalio na svom Instagram profilu, gdje ga je detaljno snimio spolja i unutra. On je ispod fotografije novih kola napisao: "New whip", što u prevodu znači novi udarac. Mladi Ražnatović je bio vidno raspoložen dok se snimao, pa kad je upalio novu limuzinu, zapjevao je u glas. Očigledno je presretan što je ovaj BMW sada u njegovom vlasništvu.

veljko1

(foto: Instagram)

Podsjećamo da je Veljko u martu ove godine pazario porše 718, kojim se i tada odmah pohvalio na društvenim mrežama. Cijena tog četvorotočkaša je iznosila oko 70.000 eura, te otuda ne čudi što Ražnatović u šali svojim novim automobilima tepa "moja beba".

Veljko je u javnim pojavljivanjima više puta isticao da voli da vozi dobra kola, ali da mu je sigurnost na prvom mjestu.

618463-bmw-x7-ff

(foto: Printscreen)

Kako Ražnatović nije želio da ga obezbjeđenje vozi, Ceca se uvijek trudila da on ima najbolja kola. Jednom prilikom je priznao da mu mama ispunjava svaku želju, iako mu drži predavanje da vozi polako i da ne divlja.

- Ljubitelj sam brzih mašina, ali poštujem zakon i ograničenja, ne divljam nikada - rekao je nedavno Veljko.

veljkoo

(foto: Instagram)

Ne propustite