ISPOVIJEST

"Nema ništa gore od toga nego kada saznate da imate mentalnu bolest.... "

Objavljeno:22.08.2019 - 10:22
A A A Times Arial

Foto: Ilustracija

"Nema ništa gore od toga nego kada saznate da imate mentalnu bolest.... 

Ja sam to saznao kada sam razgovarao sa drugarom, sjedili smo na klupi u parku i primijetio sam nekog čovjeka da me zbunjeno gleda.

man-cry

Postajalo mi je neprijatno i zatim je čovjek prišao i pitao me jesam li dobro. Rekao sam mu da jesam i krenuo da pogledam u druga - ali nije ga bilo.

Zatim je čovjek rekao: 'Razgovaraš sam sa sobom pa sam se pitao da li te nešto muči'.

5ce5b7a2-2230-4722-a643-08f50a0a0a64-sad-man-690x480

(Izvor: Ispovesti.com)

BONUS ISPOVIJEST:

"Kada sam bila dijete, sjela sam ispred moje sobe i igrala se nekim igračkama. Mama i tata su gledali TV u drugoj sobi i nikoga više nije bilo u stanu. 

U jednom momentu sam osjetila jak udarac po leđima, kao da me je neko udario šakom, a nikoga nije bilo iza. Počela sam da vrištim i plačem, otišla do roditelja i rekla im šta se desilo, a oni su me smirivali i tvrdili da je to sve u mojoj glavi. 

tired-woman-sleeping-in-luxury-bed-residential-house-young-girl-asleep-lying-bed-hgh7t-tfg-thumbnail-full01

Od tada sam se uvijek plašila mraka, pogotovo kad sam sama u sobi. To je vremenom popustilo i normalno sam spavala. Kad sam imala oko 15 godina, jednu noć sam normalno otišla da spavam, samo sam legla, nije prošlo ni 30 sekundi, bila sam skroz budna. I ponovo osjetim taj udarac
ali po obrazu. Otvorila sam oči, ničega nije bilo, tako da sam se okrenula i nastavila da spavam iako sam bila prestravljena. 

sleeping-small

Rekla sam ujutru roditeljima, a oni su ponovo započeli sa tim ‘sve je to u tvojoj glavi’. 

sleep

Poslije toga sam se narednih par dana često budila u sred noći i nisam mogla normalno da spavam. "

 

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!