"Za 10 dana na moru, djevojku sam prevario sedam puta..."

Kiosk
"Za 10 dana na moru, djevojku sam prevario sedam puta..."
.

"Za 10 dana koliko sam bio na moru, prevario sam djevojku 7 puta.

Kad sam se vratio dočekala me je sva presretna. Osjetio sam se kao najveće đubre na cijelom svijetu. Sjedili smo u kafiću nekom u centru, i u tom mi prilazi djevojka (jedna od tih sedam), pozdravlja se sa mnom, i govori da bih obavezno morao da dođem kod nje neki dan na piće.

prevara

Kad u zemlju nisam propao. Ova moja izmijenjala pet boja, istog momenta ustala i otišla odatle. Evo sjedim ispred njene zgrade već treći dan, čekam je da se vrati sa posla da bismo porazgovarali.

prevara-2

Ali ona više, za mene, neće ni da čuje..."

(Izvor: Ispovesti.com)

BONUS ISPOVIJEST:

Ovaj čovjek došao je u iskušenje da prevari svoju suprugu, a upravo zbog toga ga sve dame na Facebooku sada proganjaju. 

Evo šta je objavio na svom Facebook profilu. 

"Malo me sramota da priznam, ali danas sam, na neki način, prevario svoju ženu. Hajde da pojasnim. Išao sam do prodavnice da kupim muške potrepštine. Znate već grickalicu za nokte na nogama, vosak za brkove, goveđu šniclu, sardine, gotova jela, sunđer za ribanje tijela… Kad sam stigao na kasu, ugledao sam ispred sebe tu žensku koja me je smjesta oborila s nogu.

true-love-of-indian-movie-couple-wallpapers

Pomislio sam:

“Vau, tip koji je s njom mora da je pravi sretnik!”. U sljedećoj sekundi sam shvatio, pa to je moja žena!

Ne znam da li razumijete, ali ne dešava se baš često da sretnete svog supružnika u istoj prodavnici, u istom redu na kasi, kako živi svoj život, ne znajući da smo tu došli oboje u isto vrijeme, na istom mjestu, drugim kolima. Između nas je bila samo jedna mušterija, pa sam samo iz prikrajka posmatrao ljubav svog života. Dok smo čekali na red, poslao sam joj porukice tipa “Hej, ljepotice!” i “Šta ćeš to da pazariš, srculence moje?”, ali ona nije obraćala pažnju na telefon, već je sve vrijeme pažljivo gledala u kupon koji je sačuvala kako bi uštedjela baš na ovoj kupovini.

couple

Odustao sam od toga da joj skrenem pažnju na sebe, jer sam shvatio da će je možda biti sramota ako se nagnem poput predatora preko kase i pohvalim se javnosti da je ona moja. Samo sam stajao i u tišini preispitivao svoja osjećanja prema toj ženi

Za početak, bio sam šokiran koliko mi je odjednom ponovo postala lijepa. Znam da je često viđam u takvom izdanju, ali sada, ne očekujući je u prodavnici, gledao sam je drugim očima i nisam mogao da povjerujem kako je moguće da sam ja njen tip. To me je natjeralo da se zarumenim u licu, ali to niko nije mogao da vidi ispod moje monstruozne novembarske brade.
Kao drugo, oduševilo me je to što me uopšte nije registrovala. U isto vrijeme, to je i dobro i loše. S jedne strane, dobro je što ona ne snima druge. Dobro je što nije primijetila tog kosmatog čudaka što u nju zvjera preko ramena. Ali, loše je što se pitam šta bi bilo da nisam ja tu? Morat ću za svaki slučaj da joj kupim novi suzavac.

woman3

S druge strane, to je loše jer sam shvatio koliko sam bio blizu da ona uopšte ne obrati pažnju na mene, da me zavoli. Svi ti napori koje sam prije toliko godina morao da napravim da bih uspio da je nagovorim da izađe sa mnom samo na taj jedan sastanak. U sekundi sam ponovo osjetio taj očaj kao kad sam je ugledao prvi put i pomislio da nema teorije da mi ona ikad da šansu. No, ipak sam je nekako osvojio, uprkos nesigurnosti, manjku samopouzdanja, nesavršenostima i manama.

truelove

Kao treće, toliko mi je bilo drago što je tog dana bila puna samopouzdanja, kao jedna nezavisna, sposobna, skromna, zabavna, draga, ljubazna, predivna osoba kakva jeste. A onda, ona je samo zgrabila svoje stvari i izašla napolje. Ništa nisam rekao, nisam jurio za njom. Samo sam je posmatrao s divljenjem, znajući da je to moja supruga i uviđajući koliko volim sve u vezi s tom ženom. Ona se jako rijetko kači na Facebook pa teško da će vidjeti ovaj post. Ona neće saznati da sam je na neki način prevario danas. Htio sam ovo da podijelim sa svima vama, jer ja sam samo jedan obični ružnjikavi momak, koji gura kroz život.

cute-couple-hug-wallpapers

Siguran sam da među vama ima mnogih koji su imali slična iskustva u vezi sa onima koje vole, na ovaj ili onaj način, a kao što znate i sami, ti momenti su čisto savršenstvo.

469378943-couple-exchanges-rings-as-they-are-wed-during-a-group-jpg-crop-promo-mediumlarge

Poenta današnje lekcije je: Trebalo bi se što češće zagledati u oči voljenih bića, kao da ih vidimo po prvi put, čisto da bismo se podsjetili koliko smo sretni što ih imamo u svom životu."

 

Urnebesne ilustracije pokazuju ŠTA ZAPRAVO ZNAČI BITI U BRAKU: U koliko se pronalazite? 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

13

12

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

29

30

31

32

33

0

Ne propustite