JELENA KARLEUŠA UŽIVA U VILI SAŠE POPOVIĆA U OPATIJI, OTPUTOVALA SA DJECOM, TU JE I DUŠKO: Objavljuje slike, direktor Granda je gosti kao niko do sad!

Show
JELENA KARLEUŠA UŽIVA U VILI SAŠE POPOVIĆA U OPATIJI, OTPUTOVALA SA DJECOM, TU JE I DUŠKO: Objavljuje slike, direktor Granda je gosti kao niko do sad!
.

Jelena Karleuša otputovala je s porodicom na godišnji odmor nakon proslave svog 41. rođendana i to u punom sastavu, jer je sada prisutan i njen suprug Duško Tošić. Međutim, kako je mala od skandala već bacila sidro prije mjesec dana u Turskoj, gdje je ljetovala s djecom, sada je odlučila da se vidi sa Sašom Popovićem.

Prijatelji iz "Zvezda Granda" susreli su se u Opatiji, a Popović je zabavljao Karleušine kćerke Atinu i Niku.

1955567-1-censored-censored-ff

(foto: Printscreen)

Direktor "Granda" je svirao na klaviru na jednom brod-restoranu, dok su Jelenine kćerke sjedile pored njega i pomno slušale maminog prijatelja, a tu je bio i Duško.

1955569-2-censored-censored-ff

(foto: Printscreen)

Jelena je druženje zabilježila kamerom, ali je lik svog supruga sakrila tako što ga je prekrila emotikonom.

1955571-3-censored-censored-ff

(foto: Printscreen)

"Za moju drugaricu Atinu", dobacio je Saša dok je svirao, a JK je insistirala na ravnopravnosti, pa je upitala: "A Niku?"

"I Nikicu", potvrdio je Saša, po čijem je izrazu lica bilo jasno da uživa u miziciranju.

Iako se dugo nisu vidjeli, jer je Tošić zbog obaveza prema klubu stacioniran u Kini, bračni par, kome se navodno ozbiljno poljuljao odnos zbog pjevačicine afere sa Ognjenom Vranješom, nije se osamio, već su odlučili da im društvo pravi Saša Popović. Štaviše, kako je potvrdio Jelenin PR Zoran Birtašević, alfa i omega "Granda" ugostio je porodicu Karleuša-Tošić.

1955223-3-ff

(foto: Printscreen)

"Jelena je sa suprugom i djecom u posjeti porodici Popović u Opatiji", rekao je Birtašević za Kurir.

1955231-2-ff

(foto: Printscreen)

Kako je Kurir prvi otkrio, direktor "Granda" je ove godine kupio brod, koji je usidren na Hrvatskom primorju, pa je vjerovatno da je kao dobar domaćin Jelenu i njenu porodicu i provozao na svom plovilu.

Saša Popović je 2017. kupio kuću u Opatiji. Svakog ljeta, kao i često u toku godine kad nema poslovnih obaveza, direktor "Granda" sa suprugom Suzanom Jovanović uživa u ovom primorskom mjestu.

"Suzana i ja smo kupili kuću u Opatiji, a godinama tamo i idemo na odmor. To je vrijeme za nas kad punimo baterije", rekao je Popović za medije prošle godine i dodao da im djeca ne prave društvo:

"Oni neće da idu s nama tamo. Sada nam kažu - idite vi matori tamo, mi ćemo na drugu stranu, što je sasvim normalno i logično za tu generaciju."

(Kurir.rs)

Ne propustite