ZA 5 DANA POČINJE ZADRUGA 3, OVO JE SPISAK SVIH UČESNIKA: Željko Mitrović uvodi VELIKE PROMJENE, ovo će usijati region!

Show
ZA 5 DANA POČINJE ZADRUGA 3, OVO JE SPISAK SVIH UČESNIKA: Željko Mitrović uvodi VELIKE PROMJENE, ovo će usijati region!
,

Nakon što se završila "Zadruga 2" bez prestanka se spekuliše o budućim učesnicima "Zadruge 3", koja sa emitovanjem kreće od 6. septembra ove godine na TV Pink.

Ostalo je još malo vremena do početka treće sezone, a Željko Mitrović je uveo mnoge novine. Osim što će kompleks u Šimanovcima biti obogaćen za "vodenu prostoriju" i zoološki vrt, Mitrović planira da u "Zadrugu" uvede i robota. Osim vještačke inteligencije, novina je i da će proročica iz palate "Milenija" dobiti novu ulogu. 

Nova sezona počinje za tačno 5 dana, a mi vam donosimo kompletan spiak učesnika Zadruge 3!

Vladimir Tomović, učesnik Zadruge 2, će ući i u treću sezonu rijalitija. On je uslikan u zgradi Pinka, a na svom fejsbuk profilu podijelio je fotku na kojoj se nalazi na Pinku, uz poruku "Znate li koja je ovo zgrada".

Pored njega, šuška se da će Stanija Dobrojević i Kristijan Golubović ući u rijaliti. Takođe, Marko Marković, Stanijin sadašnji partner je trenutno u pregovorima za ulazak.

stanija-dobrojevic-printscreen

I Sandra Afrika ulazi u "Zadrugu 3" da se obračuna sa Stanijom Dobrojević i jednom zasvagda otkrije šta joj je starleta uradila, pa su u višegodišnjem sukobu.

Pjevačica je u pregovorima sa produkcijom, koja pokušava da odgovori na sve njene zahtjeve. Sandra želi da ude u "Zadrugu 3" samo iz jednog razloga, a to je da stavi tačku na odnos sa Stanijom, s kojom ratuje već godinama. Pošto dosta radi i zarađuje lijepe pare, Sandra je tražila ogroman honorar i neke posebne uslove, kao što je teretana, posebna ishrana i još neke stvari koje se tiču njenog privatnog života, priča dobro obaviješten izvor i dodaje da se produkcija nije lako složila sa svim pjevačicinim uslovima, ali da su rešeni da pronađu zajednički jezik.

Filip Đukić je definitivno jedan od učesnika, a iz pouzdanih izvora se saznaje da je njegov honorar 3.000 eura mjesečno. On je poznat po vezama sa Ružicom Veljković u “Parovima” i Marijom Anom Smiljanić (koja će takođe biti učesnik Zadruge 3) na "Farmi" i u "Zadruzi, "ali i po se*s aferi sa Kijom.

Kad smo već kod Kije Kockar, u "Zadrugu 3" ulazi i jedan od najvećih zavodnika - Stefan Karić. On je navonodni bivši dečko Kockarove.

Internet senzacija Zoki Šumadinac takođe je jedan od sigurnih učesnika ovog rijalitija. On je postao poznat po hit pesmi "Autotjun", sa kojom je pokorio estradu i postao faca broj jedan.

zoki

Pored njega, treću sezonu popularnog rijalitija ulazi i kontroverzna pjevačica Nataša Maza, koja je prije nekoliko godina promijenila pol i od muškarca postala žena. Za nju je javnost čula kada su isplivale njene prepiske sa bivšim policajcem Lepomirom Bakićem.

Natašu Mazu je pretukao bivši dečko i članovi njegove porodice. U javnosti su plasirane slike na kojima je lice folkerke pokriveno modricama, kao posledica silnih udaraca koje su joj zadali nasilnici zbog toga što su saznali da je promijenila pol.

Podsjetimo, prije tri mjeseca upoznala je šarmantnog studenta P.M, sa kojim je uplovila u intimnu vezu. Iako je znao da je Nataša promijenila pol, njemu to nije smetalo, ali nakon tri mjeseca i njegova familija je saznala da je njihova buduća snajka nekada bila muškarac, te je nastao haos, u kojem je Nataša zadobila tjelesne povrede.

"Želim svima da pokažem da sam ja dobra osoba, zapravo veoma ranjiva i prije svega dobrodušna. Želim da pokažem svoje pravo lice i da pobijem brojne predrasude o meni", zaključila je Nataša.

Takođe, bivša učesnica rijalitija "Parovi" Irma Sejranić već ima profil "Irma Zadruga 3" na društvenoj mreži Instagram. Ona je u "Parovima" učestvovala nekoliko puta.

Kćerka pok ojnog pjevača Mikija Jevremovića, Jelena Jevremović, viđena je u zgradi televizije "Pink" na Dedinju, gdje je bila na razgovoru za učešće u "Zadruzi 3".

Pjevač Bojan Tomović biće jedna od glavnih zvijezda "Zadruge 3". On se dugo nije pojavljivao u medijima, a u žižu javnosti je dospio ponovo kada je javno rekao da boluje od bipolarnog poremećaja. On je imao veoma specifičen uslove za ulazak u rijaliti.

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, čuveni Blagoj Georgijev, u pregovorima je sa produkcijom rijalitija "Zadruga 3".

On je u karijeri zaradio impozantnih 6 miliona eura, a sada je dobio poziv od produkcije. Ono zbog čega je slavni Bugarin zanimljiv produkciji je ne samo
Nekadašnja modelsica Ivana Stamenković Sindi se s dečkom pojavila na žurki u Šimanovcima i odmah su krenule spekulacije da će nekadašnja pevačica biti jedna od učesnica nove sezone.

Spekuliše se o tome da će se ovim učesnimica pridružiti Milkica, prva komšinica Ane Korać, čije ime se često čulo na imanju u Šimanovcima.  

Ona je neko ko zna sve Anine tajne, a navodno je već je potpisala ugovor. Budući da se bavi dizajnom, neke od njenih modela su u „Zadruzi“ već nosile Ana i Sanja Stanković, te su je spominjale u svojim razgovorima. Njen honorar će, prema navodima, iznositi 300 eura sedmično.

I Ana Korać je na korak od toga da i treći put uđe u "Zadrugu". Sada su prohtevi veći, a jedan od obaveznih uslova jeste da sa njom u šou uđe i njen dečko David Dragojević. Postoji velika šansa da tamo bude i Davidov brat Dejan sa kojim se nakon Zadruge 2 pomirio, a sa Dejanom bi ušla i njegova supruga Dalila. 

Ana Korać je obilježila prethodnu sezonu rijaliti programa "Zadruga" svojom vezom sa Davidom Dragojevićem. U Zadruzi 2 se digla velika prašina kada se oglasio njen bivši dečko Filip Mijatov.

korac

Međutim, Filipa ćemo gledati kao učesnika treće sezone, kako je otkrio na svom Instagram profilu.

Pred kamere rijalitija se u septembru vraća Marijana Zonjić. Podsetimo, ona je pred kamerama "Zadruge" imala afere sa Adamom Đoganijem, Vladimirom Tomovićem i Banetom Čolakom, tako da se postavlja pitanje koga će ovoga puta zavesti vatrena plavuša.

Lidija Vukićević, legendarna Violeta Popadić iz "Boljeg života" uveliko pregovara sa čelnicima "ružičaste televizije" oko svog učešća. Njoj je ponuđeno da ne mora da boravi sve vreme sa ostalim učesnicima, da može da ide na spavanje kada god poželi, kao i da u Šimanovcima ima posebne odaje, gde može da se osami kad god da poželi.

lidija-vukicevic-696x696

(foto: Instagram)

Maneken i menadžer jednog kluba u Beču, Rade Lazić, jedan je od momaka koji će 6. septembra ući u Zadrugu 3. Rade je postigao dogovor sa produkcijom, a uskoro iz Beča stiže u Srbiju, radi i zvaničnog potpisivanja ugovora.

Na Farmi je započeo vezu sa pevačicom Gabrijelom Pejčev, za koju se spekuliše da ulazi u treću sezonu, ali je tokom boravka na imanju u Lisoviću otkriveno da je Lazić bio u tajnoj vezi sa Anabelom Atijas (44), koja je takođe bila učesnica tog rijalitija, ali vrlo kratko pošto je iz zdravstvenih razloga morala da ga napusti.

Ono što je vrlo zanimljivo jeste to što se šuškalo da je Lazić nakon "Farme 6" bio u kratkoj vezi i sa Lunom Đogani (23), sa kojom je redovno viđan u noćnim provodima. Ipak, Anabela je demantovala da je imala bilo šta sa Lazićem. 

anabela1

(foto: Instagram)

Lazić iza sebe ima brak i ćkerku Niku, a ljubav je pukla kada ga je supruga uhvatila u intimnom dopisivanju sa Anđelom Vešticom.

Pjevačica Gabrijela Pejčev, učesnica četvrte sezone rijalitija Farma, ući će u treću sezonu Zadruge. Gabrijela nije imala u planu da ponovo uđe u rijaliti, te je na sve načine pokušala da izbegne poziv produkcije. "Nije pomoglo ni što je molila producente da je ovog puta poštede", rekao je neimenovani izvor blizak pevačici listu i dodao da je "odluka donijeta" i da Gabrijeli nije preostalo ništa drugo nego da se složi s njom. Čelnici ružičaste televizije su smatrali da ona treba da bude u trećoj sezoni Zadruge, a njoj se ta vijest nimalo nije dopala.

Gagi Đogani je prije par dana potpisao ugovor o ulasku u ''Zadrugu 3'', a društvene mreže su eksplo dirale zbog videa koji je objavio Željko Mitrović, na kome se vidi kako denser potpisuje ugovor.

gagi

(foto: Instagram)

Andrija Aki Marković pojavio se 2011. u "Zvezdama Granda" i brzo postao jedan od onih za koje se sumnjalo da će ostvariti ogroman uspjeh. Međutim, on se ubrzo povukao sa scene.

Sa druge strane, na javnost je ostavio jak utisak pojavljivanjem u rijaliti programima. Naime, on je široj javnosti poznat i po vezi sa Ružicom Veljković koja je svojevremeno zbog njega u "Parovima" svakodnevno lila suze. Takođe, Aki je bio i u vezi sa bivšom učesnicom "Farme" Sarom Trajanović.

Dobro obaviješten izvor tvrdi da je brat pevačice Dare Bubamare, Vladimir Adžić, već potpisao ugovor. Njih dvoje nisu u dobrim odnosima već godinama, a ponudu je odmah prihvatio kako bi iznio sve prljavštvine o sestri.

dara-1

Postoji mogućnost da u novu sezonu uđe pjevačica Jelena Kostov. Njoj je ovo vatreno krštenje, pa je postavila jedan uslov za ulazak, a to je da uđe na određeno vreme.

Novosadska starleta Nataša Šavija će takođe biti učesnica naredne sezone Zadruge. Natašu je javnost upoznala kao učesnicu rijalitija Parovi na TV Happy, a sada ide u "konkurentski" format, "imaginarijum" na Pinku.

Karađorđe Subotić se navodno nudio producentima Pinka da sa novom djevojkom uđe u "Zadrugu 3" u septembru. Iako je u maju pobjegao iz rijalitija, on je spreman da se opet takmiči u novoj sezoni.

Nišlijka Miljana Kulić koja je javnosti postala poznata nakon što su je brojni pjevači prijavili za uznemiravanje, a onda veliku popularnost stekla u rijaliti programima, ponovo će pred kamere rijalitija. Kako se šuška, produkcija je u pregovorima sa Miljanom, ali ovoga puta za nju imaju poseban uslov. Naime, s obzirom da je prošle sezone u rijaliti ušla sa majkom Marijom Kulić i sinom Željkom, ovoga puta za imanje u Šimanovcima mora ući, ali sa dečkom.

miljana-kulic-830x0

Makedonac Darko Petkovski Spejko još jedan je u nizu takmičara koje će publika od septembra gledati u trećoj sezoni rijalitija „Zadruga“, a kako „Alo!“ saznaje, bivši pobjednik „Velikog brata“ ući će u Imaginarijum sa ciljem da na najbolji način predstavi sebe, ali i da privuče pažnju ljepšeg pola.

Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak pregovarao je sa čelnicima televizije Pink o ulasku u rijaliti šou "Zadruga 3". Čanak nije odmah odbio ponudu čelnih ljudi ružičaste televizije, a glavna dilema je dužina njegovog boravka u rijalitiju, a on ne bi želeo da to bude duže od 2 mjeseca.

Nasljednik kralja narodne muzike Šabana Šaulića Robert Omaljev, ali i njegov brat Hasan Dudić ući će u rijaliti Zadruga. Publika će moći bolje da se upozna i satime kako danas živi Hasan, koji sa primanjima od samo 12.000 dinara uspijeva da pregura cijeli mjesec, ai zbog čega do danas živi kao podstanar.

robert

(foto: Kurir.rs)

"Tačno je da sam pregovarao sa Pinkom da udem u "Zadrugu 3". Nisam svoju kožu prodao nimalo jeftino, pa će moj ulazak debelo da ih košta. Potpisao sam ugovor i mogu već sad slobodno da mnogima neće biti dobro kada ja otvorim usta. Zajedno sa mnom ući će i Robert, koji se u početku nećkao, ali je kasnije pristao da uđeu rijaliti jer mu je novac preko potreban. Objasnio sam mu da ima priliku da sve ispriča, a da pored toga zaradi novac. Njega svakako neće moći niko da pipne kao svog rođenog sina! Niko prstom u njega neće smjeti da upire dok sam ja tu - rekao je Hasan.

Maja Nikolić, učesnica Farme i Dvora, biće jedna od glavnih zvijezda nove sezone Zadruge. Ona je tokom prethodnih učešća u rijalitiju bila glavna u izazivanju incidenata, a zbog vređanja na nacionalnoj osnovi svojevremeno je, zajedno sa Milošem Bojanićem, završila i na sudu

zadruga

Trebalo bi da uđe i internet senzacija i majka šestoro djece Marina Dančo iz Feketića, koja je postala poznata po učešću u emisiji "Brak na neviđeno".

Iako je u svim poslednjim intervjuima pokušavao da izbjegne teme o rijalitiju, Marko Janjušević Janjuš nastavlja da se igra na društvenim mrežama gdje je objavio post koji može da se protumači i kao najava da će ući u "Zadrugu 3".

U jednoj od emisija na TV Pinku, Dušica Jakovljević je objavila informaciju da će se i dvoje ljudi koji nisu poznati javnosti naći u trećoj sezoni: 

"Pored standardnog kastinga koji televizija Pink sprovodi za ulazak u septembarsku Zadrugu 3, Veliki šef je odlučio da zbog ogromnog broja zahtjeva na Instagramu Željka Mitrovića proširi broj učesnika. Naime, Željko Mitrović će od zahteva na Instagram profilu odabarati dva učesnika koji će dobiti šansu da se takmiče u najvećem evropskom rijaliti taklmićenju."

Spekuliše se da će se ovim učesnicima pridružiti i neki od starih učesnika - Lazar Jeremić, Bane Čolak, Bora Santana, Mina Vrbaški, Marija Kulić, Jelena Krunić, Eleonora Miljković, zatim Tamara Đurić, ali i glumci Žika Todorović i Dragan Marinković Maca.

(Alo.rs)

Ne propustite