OVE POZNATE LIČNOSTI SU PRETJERALE SA PLASTIČNIM OPERACIJAMA: Ali čekajte da vidite SLIKU BROJ 4, ŠTA JE OVO?!

Aktuelno
OVE POZNATE LIČNOSTI SU PRETJERALE SA PLASTIČNIM OPERACIJAMA: Ali čekajte da vidite SLIKU BROJ 4, ŠTA JE OVO?!
.

Ogledalce, ogledalce moje, reci na svijetu najljepši ko je? Svi žele da izgledaju lijepo i sujeta je u svakome od nas, ali neke holivudske zvijezde su gorko zažalile zbog svoje odluke i sada se iskreno kaju.

1. Kim Kardašijan

1

Niko nije kao Kim Kardašijan, jer nikoga od nas ne prati TV ekipa svakog dana! Mnogi je mrze, neki joj zavide, a onda ima i onih koji je obožavaju. Njena figura je samo njena, ali lice je ko zna čije!

2. Kortni Koks

2

Korni Koks, najpoznatja kao Monika iz Prijatelja, je samo još jedna u nizu glumica koje su podlegle plastičnoj operaciji. Nakon dugog perioda negiranja da je imala opraciju, priznala je da je isla na botoks i facijalne filere, kako bi izgledala što mlađe. Žao joj je što ne može da pomjera lice onako kako želi.

3. Skot Tompson

3

Skot Tompson možda nije ni približno kao Rasel Piters ili Danijel Toš, ali imao je svoje zabavne momente. Ali ubrzo je pao u zaborav. Ne smo da je počeo da koristi steroide i da se oslobodio pjega, već je pretjerao i sa botoksom!

4. Džoslin Vildenstajn

4

Iskreno, ovdje nije samo plastična operacija pošla naopako, ovdje je puno stvari pošlo naopako. Džoslin Vildenstajn je preterala sa operacijama. Ako mislite da je ovo uradila kako bi izgledala savršeno-varate se! Njen bivši muž Alek Vildenstajn je bio opsednut velikim mačkama, ona je odlučila da se pretvori u jednu. Ne znamo šta bismo rekli, ipak su se na kraju razveli.

5. Šeron Ozburn

5

2005. fotografi su Šeron Ozborn stavili u prvi plan i doveli pred lice javnosti. Vidite je kako izgleda, 2015. Šeron je odlučila da promijeni svoj izgled. Da li je to odlučila zbog pritiska javnosti, ili je u pitanju kriza srednjih godina?

6. Miki Rurk

6

Ako ste mislili da su samo žene opsednute plastičnim operacijama, bolje razmislite ponovo. Ovo je čovjek koji je pokušao da sredi svoje lice, i što se pretvorilo u neuspjeh. Miki je sjajno izgledao dok se bavio glumom, a onda je odlučio da uđe u ring i bavi se boksom. Lice mu se drstično promijenilo od silnih udaraca. Prvo je krenuo sa operacijom nosa...i priča ide dalje. Prosto se predao operacijama.

7. Beri Manilov

7

Beri Manilov je pronašao savršen balans između mejnstrim muzike i nekonvencijalnog načina pisanja tekstova. Dugo je nosio razbarušenu kosu, svježe obrijano lice i teksas jakne. A, onda se jednog dana pojavio sa novim licem i u odijelu! On više ne liči na sebe!

8. Kortni Lav

8

I dalje se pitamo šta ju je natjeralo da ode na plastičnu operaciju. Korni je izjavila: "Samo želim nazad usne sa kojima sam rođena. Bile su savršeno dobre, imala sam lijepe i pune usne." Savršen primjer kako umamo da uništimo ono što je lijepo na nama.

9. Hajdi Montag

9

Nakon nekoliko drastičnih promjena veličine prsa, Hajdi Montag liči na lutku, a to je spriječava da radi svakodnevne stvari u kojima uživa, kao što je džogoranje i grljenje nekoga. Ove operacije su promijenile sve prirodno što je bilo lijepo na njoj.

10. Keni Rodžers

10

Nakon šta smo pročitali o Džoselin Vildenstejn i njenoj ljubavi prema mužu, ova priča ne bi trebala da nas iznenađuje. Keni Rodžers tvrdi da je on kralj plastične operacije.

Ne propustite