BRENA I BOBA KUPUJU JAHUTU OD 890.000 €?! Dugačka 26, široka 5 metara! Evo šta su pripremili za MALOG ALEKSANDRA, šta će Prijovićka na ovo reći? (FOTO)

Show
BRENA I BOBA KUPUJU JAHUTU OD 890.000 €?! Dugačka 26, široka 5 metara! Evo šta su pripremili za MALOG ALEKSANDRA, šta će Prijovićka na ovo reći? (FOTO)
.

Lijepa Brena i Boba Živojinović kupuju jahtu vrijednu 890.000 eura.

Folk diva i bivši teniser odlučili su da za oko 100.000 eura prodaju brodić koji su kupili 2015. godine i ponove se luksuznim plovilom "azimut s86".

brenaaa

Foto: Instagram

"Živojinovići su veliki ljubitelji krstarenja, pa ne čudi njihova nedavna odluka da se časte novom jahtom, koja će biti mnogo veća i luksuznija od ove koju trenutno imaju. Oni često krstare jadranom sa porodicom i prijateljima, a sada će imati mnogo veći komfor. Jednu kabinu već su namenili najmlađem članu porodice, unuku Aleksandru", kaže izvor blizak Živojinovićima.

brena2

Foto: Printscreen

"Nedavno su bili na sajmu nautike u Italiji, gdje su bacili oko na model "azimut s86". Ta jahta je dugačka 26 metara i široka skoro šest metara. Posjeduje četiri kabine i osam ležaja, kao i dvije kabine sa po jednim ležajem za članove posade. Tu je i salon sa kućnim bioskopom, najsavremenijim ozvučenjem i kompletno opremljenom kuhinjom - objašnjava izvor i dodaje da su za dizajn jahte bili zaduženi dvojica renomiranih italijanskih arhitekta:

brena3

Foto: Printscreen

- Enterijer je osmislio Karlo Galeazi, dok je spoljašnji dizajn uradio Stefano Rinjini. Maksimalna brzina broda je 77 km/h, a opremljen je i najsavremenijim sistemom navigacije. Brena i Boba su već naručili ovu jahtu i uskoro će iz Italije njome otploviti do Crne Gore, gdje će je usidriti - završava izvor. 

brena1-ras

Foto: RAS Srbija

(Informer)

Ne propustite