PROZIVALI SU GA ZBOG VIŠKA KILOGRAMA, A SADA JE POKAZAO SVOJE TIJELO NA PLAŽI: Ogrnut samo peškirom, ovaj prizor SE RIJETKO VIĐA!

Kiosk
PROZIVALI SU GA ZBOG VIŠKA KILOGRAMA, A SADA JE POKAZAO SVOJE TIJELO NA PLAŽI: Ogrnut samo peškirom, ovaj prizor SE RIJETKO VIĐA!
.

Iako se bliži kraj ljeta i godišnjih odmora, to nikako ne vrijedi za pjevača Jacquesa Houdeka i njegove najmilije.

jack3

Foto: Instagram

Naime, nakon naporne muzičke godine prepune koncerata koju je obilježio i Eurosong gdje je pripremao Roka Blaževića, sada odmara se na Drveniku Velom. 

jack1

Foto: Instagram

Na fotografiji koju je objavila njegova bliska prijateljica pozira sa suprugom i širokim osmijehom, a svoju figuru ogrnuo je u plavi ručnik. 

jack2

Foto: Instagram

jack3

Foto: Instagram

Pjevač koji se dugo godina bori s viškom kilograma o tome je nedavno i progovorio. 

- Svaki ponedjeljak ulazim u ring sa svojim kilama. U četvrtak izgubim bitku. Teško je biti težak, teško je koljenima, teško je putovati, teško je zdravstveno... S druge strane potaknuo sam razmišljanje da ne treba svatko tko pjeva biti maneken. Na to sam ponosan, ali nikad nisam htio promovirati debljinu kao pozitivan trend - izjavio je tada. 

 Kako je Jacques nekada izgledao, otkrila je pjevačica Ivana Kindl u nedavnoj Instagram objavi na kojoj su ona i Houdek 18 godina mlađi. 

jacques

Foto: Instagram

- Jacques i ja upoznali smo se prije točno 20 godina. Tada smo postali nerazdvojni, sanjali snove skupa, planirali puno toga, realizirali sjajne soul večeri u Saxu u počecima naših karijera. Svađali se, mirili, ali uvijek ostali podrška, ne možemo u biti jedno bez drugog - napisala je Ivana dodavši kako je njegovu suprugu Brigitu upoznala nekoliko mjeseci prije njega te da joj je postala najbliža prijateljica u Zagrebu. Tako da smo zapravo svi jako dugo povezani. Jučer sam ih posjetila u Samoboru, cijeli dan smo 'hengali' kao nekad i uživali. Oduševljena sam jer su udomili 2 mačića i trebate samo vidjeti Jacquesa kako obožava ta mala čupava stvorenja, nikad nije imao mačke i potpuno se razgalio - ispričala je pjevačica.

(Večernji.hr)
 

Ne propustite