NA UDARU MAFIJE: Mayin suprug dobijao anonimne poruke, pjevačica strahuje za život

Aktuelno
NA UDARU MAFIJE: Mayin suprug dobijao anonimne poruke, pjevačica strahuje za život
.

Kako mediji navode, regionalna zvijezda Maya Berović našla se na udaru estradne mafije. Nakon napada na kuću u beogradskom naselju Lisičji Potok, kada je bačena eksplozivna naprava, prije nekoliko dana joj je izrešetan i kombi u Mostaru, a u njemu su bili članovi njenog benda.

mayaig4

Foto: Instagram

Mediji dalje pišu da je, po navodima izvora koji je dobro obaviješten, Mayi postalo jasno da napadi neće stati, kada je vidjela da njen suprug Alen dobija anonimne prijeteće poruke koje im stavljaju do znanja da će proći gore ukoliko ne pristanu na saradnju.

mayaig

Foto: Instagram

-Sve je počelo prije nekoliko mjeseci kada je njen muž odbio saradnju sa uticajnim ljudima iz svijeta šou-biznisa koji se bave organizovanjem nastupa. U pitanju su ljudi iz podzemlja koji imaju vlasnički udio u diskotekama po dijaspori. Zahtjevali su da im Maya da punomoć da oni ugovaraju nastupe, kao i nižu cijenu, što su Alen i ona odbili, i od tog trenutka je krenuo pakao u njenom životu – rekao je izvor za republiku.rs, pa dodao:

5ca1d611-ee54-4e71-98ea-42a40a0a0a78-maya-berovic-alen-dragosav-vjencanje-previeworg

Foto:Instagram

-Prvo su joj bacili bombu na kuću, a nakon toga su joj i izrešetali kombi u kojem se voze njeni muzičari. Da ne planiraju da se zaustave, bilo joj je jasno onog trenutka kada su na telefon njenog supruga Alena krenule da stižu prijeteće poruke: “Ovo je tek početak, proći ćete i gore, mogli smo lijepo da sarađujemo, ovako Maya neće nigdje nastupati” samo su neke od poruka sa anonimnih brojeva koje je Alen dobijao. Nakon njih su unajmili obezbjeđenje, koje ih u stopu prati.

Maya pretpostavlja ko stoji iza napada i sva saznanja rekla je policiji, kao i da je premrla od straha, te da ne može više da se opusti dok pjeva i da je obezbjeđenje stalno uz binu i da se plaši i za život svog supruga.

Novi.ba/Express

Ne propustite